23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Temperaturovervågning på den nemme måde

Den nye nøjagtige temperaturføler fra SICK; TBS sikrer optimal fortrådning og brugervenlighed. Både økonomisk og teknisk udgør føleren den ideelle løsning til en lang række opgaver med at monitorere temperaturen.

>> TBS Temperatur switch er nem at bruge og har et robust design. Den er designet til temperaturmåling og overvågning af drifts-væsker, såsom hydrauliske olier, køle smøremidler og rengøringsmidler væsker i maskiner, byggeri og produktion.

Føleren består af en målestav fremstillet i rustfrit stål 1.4571 et sensor legeme, en procestilslutning og en skærm del. I målestaven, der fås i længder op til 350 mm, sidder et sensorhoved med et indbygget Pt1000 element (klasse A) der sikrer temperaturfølerens store nøjagtighed.

Følerens sensorlegeme leveres med op til to transistor PNP- eller NPN-udgange og en analogudgang, hvilket gør den velegnet til et væld af applikationer.

Skærmen består af et stort læselige display, tre trykknapper og tydelige lysdioder der viser transistorudgangenes status. Konfigurationen er simpel og følger den menubaserede navigation med velkendte og standardiserede funktioner.

TBS giver en enestående fleksibilitet i forbindelse med installation af føleren. Skærmen med display og trykknapper kan justeres uafhængigt af sensorlegemet, så den står optimalt for brugeren. Det samme gælder procesforbindelsen som kan drejes selvstændigt og hvormed føleren altid muliggør den mest hensigtsmæssige fortrådning.

Hvordan får jeg mere information?

Hør mere om sensoren på Automatik 2012 i Brøndby den 11. -13. september, hvor SICK udstiller på stand 1250

Ring direkte til specialist John Langsted og hør mere tlf.: 45942416, jlo@sick.dk

>>Datablad klik her

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.047