23948sdkhjf
Del siden
Annonce

JLM teknik sætter Amerikanske PowrGrip under pres.

JLM teknik der har forhandlingen af PowrGrip i Skandinavien, oplever i øjeblikket så stor efterspørgsel på vakuumsug, at amerikanere ikke kan følge med i deres produktion.

PowrGrip der siden 1964 har produceret vakuumsug for løft af glas/vinduer udendørs, er meget overrasket over, at vi i Danmark kan afsætte så mange af deres produkter. De oplysninger de ellers får i USA om situationen i Europa, er alle meget negative.
Vakuumsugene fra PowrGrip er meget anderkendte i Danmark og er gennem flere årtier solgt til Danske virksomheder.
De vakuumsug der er mest solgte er MRT411 med 4 sugekopper i stjerne, og P1101 med 4 sugekopper på række, og max. load for begge vakuumsug er 320kg. Men nu oplever vi, at vinduespartierne bliver tungere pga. af nye energikrav, og derfor er der meget stor efterspørgsel på 500kg vakuumsug og derover.
PowrGrip vakuumsug har rigtige mange fordele, blandt andet at der anvendes aluminium, der gør vakuumsuget meget let. Der anvendes også dual vakumsystem, som er et krav for løft på byggepladser, hvis der ikke samtidigt anvendes stropper omkring glasset. Hvis nogle har et vakuumsug med enkelt kreds vakuumsystem, kan man faktisk få dette ombygget med et retro kit sæt, så der bliver dual vakuumsystem. En løsning mange har valgt, for at slippe for at skulle anvende stropper.
JLM teknik udfører også det årlige lovpligtige eftersyn på vakuumsug og er stort set lagerførende med alle reservedele. Vi har servicemontører på Sjælland og i Jylland, som naturligvis tilpasser et eftersyn, så det passer til kunden. De fleste kunder foretrækker, at vores montører kommer ud til dem, derfor er alle biler forsynet med de mest gængse reservedele. Alternativt er at sende vakuumsuget til eftersyn/service.

JLM teknik ApS
Erhvervsparken 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20042702
P nummer: 1004260821

Kontaktperson

JB
Jan Bryld
Direktør
jb@jlmteknik.dk

Send til en kollega

0.047