23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SICK introducerer G6, den globale sensor

Med G6 serien er SICK på forkant med markedet og til særdeles konkurrencedygtige priser. Sensoren er størrelsesmæssigt fremstillet i den populære 1” hus således at den passer direkte ind på eksisterende beslag.

>> Den nyeste sensor fra SICK, G6, produceres på den ny fabrik i Singapore. Oprindelig var fabrikken ment som hoved-
leverandør til det asiatiske marked, hvor man her er tæt på kunderne med sin egen udviklingsafdeling samt produktion. Men de nye sensorer som indeholder SICKs nyeste teknologier har potentiale til at løse opgaver i hele verden.
I et sensor marked hvor den teknisk udvikling går rivende stærkt og der kræves endog meget store investeringer når ny teknologi eller produkter skal udvikles har det været vigtigt at få et solidt brohoved i Asien.


G6, Global sensor
Serien G6 har en suveræn pris/ydelse forhold og den gamle sætning om at SICKs sensorer altid fungerer, men også er dyre bliver nu igen udfordret. Med G6 serien er SICK på forkant med markedet og til særdeles konkurrencedygtige priser. Sensoren er størrelsesmæssigt fremstillet i den populære 1” hus således at den passer direkte ind på eksisterende beslag. Sensoren har presset gevind stykker indbygget så der ikke er behov for ekstra møtrikker, hvilket letter montagearbejdet.


G6 benytter Pin Point
Kunder som tidligere har benyttet Pin Point fotoceller sætter pris på den ekstremt lysstærke lysplet, som klart indikerer hvor sensoren taster på emnet. Tilsvarende er baggrundsafblændingen, som minimerer forskellen i afstand mod forskellige emner, optimal for sin klasse. Det er ikke før set, at en Eco sensor har haft så gode optiske egenskaber. Som indikator på power-on og signal er der to klart lysende LED på toppen af sensoren og disse er af typen, som kan aflæses såvel bagfra som forfra.
SICKs egen producerede mikroprocessor generation 3 danner den teknisk platform og dette bevirker, at sensoren er ufølsom for fremmedlys, flashlight, EMC og andre støjkilder.

Kontakt din lokale salgsingeniør for at teste G6 sensoren.



Produktinformation
https://www.mysick.com/saqqara/pdf.aspx?...





SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.031