23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fokus på Tjekkiet

Er Tjekkiet et interessant marked for din virksomhed og kunne du tænke dig at høre mere om markedsmulighederne? Eksportrådet og samarbejdspartnere afholder arrangementet Fokus på Tjekkiet på Århus Rådhus torsdag d. 11 november 2010 kl. 13.00-17.00.

Århus Rådhus er den 11. november vært ved erhvervsarrangementet: Fokus på Tjekkiet, hvor interesserede virksomhederkan blive opdateret om den politiske situation og eksport- og erhvervsmulighederne i landet – bl.a. ved indlæg fra den danske ambassade i Prag, den tjekkiske konsul i Århus og virksomheder med erfaring fra Tjekkiet.
Med en geografisk placering midt i Europa, en udviklet infrastruktur, en stabil, uddannet og fortsat billig arbejdskraft samt lav selskabsskat er Tjekkiet meget attraktiv for danske virksomheder både i eksportøjemed og i forbindelse med etablering og sourcing.

Af aktuelle vækstområder kan bl.a. nævnes:
· ICT-branchen, der har oplevet stor fremgang de seneste år – også hjulpet af et stigende antal
etablerede videnskabsparker ved de tekniske universiteter
· Energi, hvor der forventes betydelige investeringer indenfor vedvarende energi - især med base i biomasse og solenergi.
· Miljøsektoren, hvor der er stort fokus på forbedring af miljøet - specielt indenfor affaldshåndtering og rent vand.
· Fødevareindustrien, hvorunder der i stigende grad er fokus på kvalitet - herunder både udstyr til primærproduktion og til forarbejdningsindustrien.

Tjekkiet efterspørger endvidere en bred vifte af danske produkter og seviceydelser, hvortil kommer at landet er meget konkurrencedygtigt som sourcing-land med afsæt i et højt uddannelsesniveau og lave produktionsomkostninger.

Tilmeld dig senest den 5. november på e-mail til Marie Holck Gregersen på mhg@vhmidtjylland.dk,
send navn, titel, virksomhed og e-mail. Deltagelse er gratis.

Klik herunder for at se det fulde program:

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.046