23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hygiejnisk vibrationsgaffel til CIP og SIP

SICKs nye rustfrie niveausensor LFV230 er en præcisionssensor, der med sin enkle montage sparer tid og samtidig sikrer mod lækage. Den hygiejniske version er designet til CIP og SIP i fødevare- og pharmaindustien med procestemperaturer op til 150 °C.

LFV230 er en ”plug and play” niveausensor til at måle min/max niveau, overløb og derved beskytte f.eks. pumper mod tørløb. Den monteres simpelt fra toppen af tanke og beholdere og udelukker derved muligheden for utætheder.

LFV230 består af et op til 6 meter langt rustfrit stålrør med to rustfrie stålgafler, hvis gensidige resonans ændres, når gaflerne kommer i kontakt med en væske. Denne ændring registreres omgående og udgangen sættes.

Grundet LFV230-sensorens vibration sikres det at væske, uanset dens viskositet (konsistens), ikke bliver siddende på gaflerne og dermed sikres en sikker tastning hver gang. Da der ikke er nogle bevægelige dele, er LFV230 slitage- og vedligeholdelsesfri, hvilket gør, at når den en gang er monteret, er arbejdet færdigt. Den nemme montering via flere muligheder for gevind, gør LFV230 anvendelig i stort set alle tanke og beholdere. LVF230 leveres i en standardversion samt i en hygiejnisk version til brug i fødevareindustrien.

>> Produktkatalog

>> Datablad

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.094