23948sdkhjf
Del siden
Annonce

E-WORLD 2011 - Deltag på den danske fællesstand

Dansk fællesstand tæt på Dong Energy på den årlige fagmesse for europæisk energindustri E-world i Essen - 8.–10. feb. 2011

Vil I gerne styrke jeres position på det tyske energi- og miljømarked?
Dansk fællesstand tæt på Dong Energy på E-world i Essen - 8.–10. feb. 2011

Det er med stor glæde, at WTC og den danske ambassade i Berlin inviterer jeres virksomhed til at deltage på en dansk fællesstand på E-world 2011.

E-world er en årlig fagmesse og –kongres for den europæiske energiindustri. I 2010 blev E-world afholdt for 10. gang, med 18,200 besøgende fra 48 lande, herunder var der specielt mange besøgende fra Schweiz, Østrig, Holland og Storbritannien. På messen var der stor interesse for bl.a. alternative energiformer, energihandel, energieffektivitet, teknik til kraftværker, smart metering og smart homes/grids samt relevante ITløsninger.
De besøgende er hovedsageligt forsyningsvirksomheder, rådgivere, kommuner, industrivirksomheder og andre fagfolk og potentielle samarbejdspartnere. I tillæg til kongressen afholdes der matchmaking møder, som kan arrangeres på forhånd. Læs mere på http://www.e-world-2010.com

E-world, -udvikling i besøgstallet:
Ideen om at lave en dansk fællesstand opstod, da DONG Energy (DE) henvendte sig til ambassaden på E-world 2010 og spurgte, om der ikke snart kom flere danske udstillere på denne messe. DE fremviser hele deres energi-og miljøproduktportofølje på deres stand, og mener at danske underleverandører kunne få en hjælpende hånd på markedet ved at stå på en dansk fællesstand nogle få meter væk fra DE’s store stand.

En dansk fællesstand:
Vi har taget handsken op, og har fået option på et fremragende 100 m2 stort udstillingsareal tæt på DONG Energy’s stand. Se venligst vedlagte skitse. Fællesstanden udgør således et ideelt udstillingsvindue for danske virksomheder, der ønsker at præsentere deres produkter for et publikum med fokus på energi og miljø.

Deltagelse på en fællesstand har mange fordele. Den centrale placering sikrer en stor gennemstrømning af messebesøgende, og dermed høj eksponering af de deltagende virksomheder. Standen vil være bemandet af personale fra ambassaden og WTC, således at vores deltagere vil have rig mulighed for at opdyrke nye kontakter samtidig med at potentielle kunder stadig kan få information om virksomheden og de kompetencer den tilbyder.

Tiden er knap – så vi håber på en hurtig reaktion fra jer!

Fordele for jer:
Udover at omkostningerne ved at deltage på fællesstanden er lavere, end hvis man selv deltager med egen stand, giver deltagelse på fællesstanden følgende fordele:
- Vi tager hånd om alt det praktiske, og I deltager på en større stand, der skaber
mere opmærksomhed.
- Et individuelt standområde, hvor standen er nøgleklar med tæpper, møbler, belysning, jeres firmanavn, samt fællesområde inkl. depot, kaffe/te etc. Yderligere møbler/AV etc. arrangeres efter ønske for egen regning
- Ambassaden og WTC er tilstede under hele forløbet, klar til at modtage gæster og hjælpe, når I er optaget, evt. assistere med oversættelse etc.
- Jeres virksomhed præsenteres i udstillingskataloget
- Netværk og erfaringsudveksling med de andre danske udstillere
- Ambassaden sørger for yderligere markedsføring af standen i fagpressen
- Ambassaden udsender invitationer inkl. en gæstebillet til besøg på standen til potentielle kunder efter jeres oplæg, og egen database. Derudover modtager I gæstebilletter - Profilbeskrivelser på ambassadens hjemmeside
- Informationsmøde, hvor vi bl.a. præsenterer standoplæg, og diskuterer individuelle ønsker
- Ambassaden udarbejder målrettede rapporter, og giver en introduktion til det tyske miljømarked på informationsmødet. Ambassadens medarbejdere drøfter også gerne jeres markedsstrategi med jer under messeforløbet. I tillæg får I nyhedsbrevet ”Energi & Miljø Nyt”, som ambassaden udgiver hvert kvartal

Deltagerpris og tilmelding:
Deltagerprisen er 24.975 DKK (baseret på 8 m2/firma inkl. adgang til fællesareal). Yderligere m2 kan tilkøbes. Vi har også plads til brochurestande.
Prisen er under forudsætning af 12 deltagere, samt 50% støtte fra Danmarks Eksportråd.
Omkostninger vedr. rejse/ophold, forsikring og transport af eget udstyr til/fra udstilling er ikke inkluderet.

Tilmelding sker ved at sende den udfyldte og underskrevne tilmeldingsformular til iks@wtc.dk/fax +45 8762 0404, eller energy@daenemark.org/ fax +49(0)305050 2150.

Vi står til rådighed med yderligere oplysninger, og ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen

Ebbe Johansen
Sektorekspert miljø & energi
Den Danske Ambassade
Rauchstr. 1
D-10787 Berlin
Tel: + 49 30 50502103
Fax: +49 30 5050 2150
energy@daenemark.org
www.daenemark.org


Ilse Korsvang
Seniorkonsulent
WTC ApS
Torvegade 4,
DK Hammel
Tel: +45 87620400
Fax: +45 87620404
iks@wtc.dk
www.wtc.dk

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.047