23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny high-performance Inspector I40 visionsensor – høj opløsning ved høje hastigheder

I40 emnekontrolopgaver som var det et smartkamera. Ubesværet udskiftning af objektiver, integreret belysning med frontfiltre for optimal lyshåndtering og simuleringsværktøj til produktionsstyring udmærker I40.



Høj ydelse og produktionsstyring i fokus
Introduktion af det nyeste medlem af Inspector-serien: I40. Med højere ydelse og flere funktioner tilbyder I40 at løse emnekontrolopgaver som et smartkamera.
Inspector-serien omfatter kompakte, betjeningsvenlige og pålidelige 2D-visionsensorer med integreret belysning, billedbehandling og Ethernet tilslutning. Sensoren er designet til at løse en lang række emnekontrolopgaver simpelt og hurtigt. Med pålidelige detektion og reaktionstider uanset emnets position, rotation og skala, er Inspector-serien ideel til at løse opgaver i pakke- og håndteringsindustrien. Sensorens robuste design gør den velegnet til svære applikationer og med dens intelligente og hurtige evalueringsalgoritmer mestrer Inspector I40 også høje produktionshastigheder.

Visionsensoren er det optimale valg i forbindelse med emnekontrol
Den nye Inspector I40 er den tredje sensor Inspector-serien og tilbyder den samme betjeningsvenlighed som I10 og den samme fleksibilitet som I20. Udover de arvede egenskaber byder I40 på high-performance inspektion og support til fuldstændig integreret produktionsstyring, hvilket gør visionsensoren til det optimale valg i forbindelse med emnekontrol.
I store produktionsanlæg, med behov for at løse mange forskelligartede kontrolopgaver med varierende opsætninger, er en fleksibel og centraliseret produktionsstyringsløsning afgørende. Det kan normalt ikke lade sig gør med en almindelig visionsensor, hvorfor kunder må vælge mere komplekse og dyre løsninger. I40 tilbyder emnekontrol med en ydelse, man normalt kun finder i et smartkamera. Det betyder høj inspektionsydelse, fleksible indstillingsmuligheder og fuldstændig support i forbindelse med produktionsstyringen – uden at øge omkostningerne eller kompleksiteten i løsningen.

Stærk ydelse
I40 har en højopløselig VGA-sensor (640*480 pixel), som giver en forbedret billedkvali-tet, der tillader en større præcision eller emnekontrol over et større areal, uden at det går ud over hastigheden. Inspectorens kontrolværktøj er let at konfigurere og muliggør en simpel løsning selv for svære opgaver.

Unik fleksibilitet
I40 giver mulighed for ubesværet at udskifte objektivet, en egenskab der blev introduceret med visionsensoren I20. For at gøre visionsensoren endnu mere fleksibelt, er der blevet tilføjet en del nyt belysningstilbehør der har det tilfælles, at det er let at arbejde med. Konceptet udnytter den integrerede belysning sammen med en række frontfiltre, som uden ekstra fortrådning frembringer rødt, blåt, grønt eller diffust hvidt lys: aldrig har belysningsteknik være så enkel!

Samlet produktionsstyring
Inspector-serien kommer med en prædefineret softwarepakke til produktionsstyring, som konfigureres via brugersoftwaren SOPAS. Simuleringsværktøjet – der er en del af brugersoftwaren - er en effektiv måde til at finjustere og kontrollere en løsning uden at påvirke produktionen. Derudover indeholder Inspectoren en billedlogbog som kan an-vendes til analysere produktionsproblemer.
Udover denne pakke understøtter I40 PLC-styring via Ethernet, inklusiv udlæsning af detaljerede resultater og styring af konfigurationsindstillingen. Som en udvidelse af den interne billedlogbog kan billederne gemmes direkte på en FTP–server så man i princippet opnår en uindskrænket lagerkapacitet. Dermed er I40 det optimale valg for en samlet produktionsstyring.

Test overbeviser brugeren
For at komme godt i gang tilbyder vi vores kunder at låne en visionsensor til test på egen applikation. Som tidligere er det et valg, om man ønsker en opgave løst med et dyrere kamera, hvor der kan ydes applikationssupport, eller om man vælger vision løs-ningen, hvor brugeren selv er ansvarlig for at løse den konkrete opgave. For at hjælpe kunden, der vælger visionsensorløsningen (Inspector I40), tilbydes kort tids udlån således at opgaven kan vurderes før køb.

> Emnekontrol -sådan virker det - flashanimation
> Datablad

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.062