23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Indien ønsker grøn vækst, og det kan Danmark hjælpe med.

Under det igangværende danske erhvervsfremstød i Indien er der særligt fokus på vand og energi. Områder, hvor danske virksomheder er førende i verden, og som løser både indiske og globale udfordringer.

Danmark og danske virksomheder er globale ledere inden for en række grønne områder, som er afgørende for den grønne omstilling i et land som Indien.

I år bliver Indien verdens mest folkerige land og verdens største demokrati. Den udvikling kræver, at vi sætter fokus på den grønne omstilling i landet. Her spiller det grønne strategiske partnerskab mellem Danmark og Indien en nøglerolle. Partnerskabet er en ramme, hvor vi i fællesskab kan levere på klimadagsordenen og skabe bæredygtig økonomisk udvikling.

Det danske erhvervsfremstød til Indien har fokus på at sikre danske erhvervsinteresser i landet til gavn for eksporten, jobs og den grønne omstilling. Øget eksport og investeringer i Indien vil sikre flere grønne jobs i Indien og Danmark.

Du kan læse mere om Indien som eksportmarked her.

Hør udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen fortælle om det officelle erhvervsfremstød i videoen her.

Erhvervsfremstødet afholdes af The Trade Council, den danske ambassade i Indien, Dansk Industri og Dansk Erhverv i samarbejde med State of Green Denmark, Green Power Denmark, Brintbranchen, Energy Cluster Denmark, Indian Danish Chamber of Commerce (IDCC), Danish Export Association, Aarhus Kommune og GEUS.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

AAS
Arienne Alkemade Sehestedt
+45 33920066 arialk@um.dk

Send til en kollega

0.078