23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny 7-lags støbt/blæst film ekstruder

Norner har installeret en ny moderne 7-lags støbt/blæst film ekstruderingslinje. Dette vil styrke vores muligheder i udviklingen af ​​cirkulær fleksibel emballage.

Den 7-lags kombinerede blæse- og støbte filmlinje er baseret på et BL 600 P-design, leveret af Collin Lab og Pilot Solutions. Linjen er sammensat af syv ekstrudere, alle med L/D:30. Der er fem ekstrudere med en diameter på 25 mm og to ekstrudere med en diameter på 30 mm. Alle syv ekstrudere kan bruges til både støbt og blæst filmproduktion.

Blæste film kan fremstilles med en flad på 550 mm og i en tykkelse fra 10 μm til 500 μm, afhængig af materiale og proces. Støbt film fremstilles via en fladfilmsdysebredde på 550 mm og spalteåbning på 0,3 til 2 mm. Dette tillader den endelige tykkelse af støbte film i området fra 10 μm til 2 mm. Linjen er udstyret med vand under tryk, som giver et stort temperaturområde på kølevalserne, hvilket muliggør fremstilling af flade film, enten ved kalander eller konventionel støbt filmproces. Vi kan behandle standard polyolefiner, PET, PA, EVOH og forskellige andre polymerer til at skabe f.eks. barrierefilm. Linjen er blevet stærkt automatiseret for at lette god overvågning af processen og repeterbarhed i dine projekter.

Norner er også udstyret med en MDO-linje til produktion af orienterede film efter Collin-linjen. Vores laboratorium tilbyder en bred vifte af testtjenester til at vurdere dine film for mekaniske egenskaber, tætningsegenskaber, barriereegenskaber og kemiske egenskaber.

Støbte film/ark kan testes yderligere i vores Formech termoformningslinje med forskellige former for at simulere kopper, bakker og andre applikationer. Dette muliggør artikeltest med den ønskede materialekombination.

Du er velkommen til at kontakte os for at modtage mere information og muligheder for testkørsel i vores nye Processing Pilot Center i Porsgrunn, Norge

Norner AS
Dokkvegen 20
3920 Porsgrunn
Porsgrunn
Norge
CVR nummer: NO898736032

Kontaktperson

OJM
Ole Jan Myhre
Market Manager
olejan.myhre@norner.no

Send til en kollega

0.047