23948sdkhjf

Gibotech og Henrik Danevig-Anker er Årets Regionale Temapris

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Ved den regionale uddeling af prisen Årets Ejerleder 2022 på Fyn blev Gibotechs CEO, Henrik Danevig-Anker, Årets Regionale Temaprisvinder for årets tema: Talent & tillid.

Onsdag den 9. november 2022 blev prisen for Årets Ejerleder på Fyn uddelt. Som en del af prisuddelingen blev også vinderen af Årets Regionale Temapris kåret. Dette års var temaet ”Talent & tillid”, og vinderen var Henrik Danevig-Anker, CEO hos Gibotech.

I kåringen blev der blandt andet lagt vægt på Gibotechs vækst gennem de seneste år, hvor medarbejderantallet er røget i vejret. Det har været med til at gøre det muligt for Gibotech at opnå en førende position inden for automatisering af processer på hospitaler. Både i Danmark og i udlandet.

”Temaprisen går til Henrik, der har skabt en succesfuld og attraktiv virksomhed med høje ambitioner og fokus på talent, udvikling af kompetente medarbejdere og unik teknologi. Gibotech tiltrækker talenter fra både ind- og udland, hvilket er med til at positionere Odense som et internationalt anerkendt hub for robotteknologi og automationsløsninger,” udtaler Claus Damhave, partner i PwC i Odense, og fortsætter: 

Det er medarbejdernes fortjeneste
Henrik Danevig-Anker understreger, at prisen er medarbejdernes fortjeneste. Det er deres kompetencer og viden, som gør det muligt for Gibotech at indtage den position i markedet, som virksomheden har gjort.

”Selvom det er mig, der har modtaget prisen, så tilhører den også Gibotechs medarbejdere. Det er ikke muligt at skabe en virksomhed med succes uden også at have engagerede, ambitiøse og ikke mindst dygtige medarbejdere. Hos Gibotech er der fuld tiltro den enkelte medarbejder, og at man hver især bringer sine kompetencer i spil for at føre et projekt bedst muligt i mål," siger Henrik Danevig-Anker.

Og netop Gibotech som arbejdsplads var også en del af juryens begrundelse for kåringen.

”Henrik Danevig-Anker formår at sætte medarbejderne i centrum og gøre deres kompetencer til en del af drivkraften for at positionere ikke bare Odense som fundament for robotteknologi, men også Danmark som verdensførende inden for innovativ teknologi. Henrik Danevig-Anker og medarbejderne i Gibotech kan være stolte af at løse nogle af de mest komplekse udfordringer i bl.a. vores sundhedsvæsen, og det er derfor fuldt fortjent, at Henrik er dette års Temaprisvinder på Fyn,” siger Lars Holm, centerdirektør i Nykredit i Odense.

Årets Ejerleder uddeles af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved en kåring i Munkebjerg Business Park i Odense.

Vil du være sikker på at få senest nyt om CNC-maskiner, robotter og automatisering? Så tilmeld dig Gibotechs nyhedsbrev.

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Send til en kollega

0.081