23948sdkhjf

Sådan Brøndby Kommune.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Plastmontøren ApS

Stort tillykke med kvalitetsgodkendelserne. Det er dejligt at kommunen går foran, og er med til at binde andre initiativer sammen, også for erhvervslivet.

BRØNDBY HAR FÅET EN KLIMAPLAN 

Brøndby Kommune skal være CO2-neutral og klimatilpasset senest i 2050 – det er målet med Klimaplan for Brøndby, som kommunalbestyrelsen lige har vedtaget.

Nu har Klimaplan for Brøndby også fået DK2020-stemplet af CONCITO og C40-netværket.

Det betyder, at planen lever op til målsætningerne i Parisaftalen og er udviklet efter samme standard for klimaplanlægning, som anvendes af nogle af verdens største og mest ambitiøse byer i det internationale bynetværk C40.

”Jeg er stolt over, at kommunalbestyrelsen har vedtaget en så ambitiøs klimaplan. Det er et stærkt udgangspunkt, at vi her har en plan for de vigtige og gennemgribende indsatser, de kommende år byder på,” siger borgmester Kent Max Magelund.

➡️ Planen indeholder 45 delmål og hele 159 meget konkrete indsatser, som sætter retningen for, hvordan vi allerede i 2030 reducerer vores CO2-udledning med 75% i forhold til 1990.

Som den største virksomhed i kommunen har vi et ansvar for at mindske vores klimamæssige fodaftryk og gå foran. Men vi kan ikke løse klimaudfordringerne alene.

Alle skal bidrage til den grønne omstilling, og vi skal derfor gøre det i fællesskab med alle, der bor, arbejder eller har virksomhed i Brøndby ����

”Klimaplan for Brøndby” er digital og kan læses her: https://lnkd.in/ezyUM2Jh

Plastmontøren ApS


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Plastmontøren ApS

Nyager 4
2605 Brøndby
Danmark
Plastmontøren ApS

Send til en kollega

0.078