23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FORCE Technology løfter IoT-området med to stærke profiler

FORCE Technology har hentet Camilla Føns Mortensen og Christian Kloch til virksomhedens IoT-område.

For at styrke IoT-indsatsen yderligere, har FORCE Technology ansat to erfarne lederprofiler, Camilla Føns Mortensen og Christian Kloch.

”Vi har set frem til at præsentere ansættelsen af Camilla og Christian. De er begge stærke og kendte profiler på hver deres domæne, og de kommer med lang erfaring og et godt indblik i både den offentlige og private sektors behov og udfordringer inden for IoT. De kan uden tvivl styrke FORCE Technologys samlede profil inden for IoT overfor vores kunder og partnere”, fortæller VP Søren Bronnée Sørensen hos FORCE Technology.

Camilla og Christian får hver et ansvarsområde inden for IoT.

Camilla bliver IoT Community Lead
Camilla Føns Mortensen bliver den nye IoT Community Lead for Nordic IoT Centre, som drives i et samarbejde mellem FORCE Technology og Alexandra Instituttet. Hendes opgave bliver at støtte medlemmer og partnere af Nordic IoT Center i at udvikle og implementere bæredygtige IoT-baserede løsninger, der adresserer de europæiske ambitioner om ’the twin transition’ – dvs. den samtidige digitale og grønne omstilling som en af løsningerne på miljømæssige udfordringer.

Christian bliver IoT Technology Lead
Som IoT Technology Lead skal Christian Kloch hjælpe med at drive innovation og udvikling indenfor IoT. Det skal ske i samarbejde med FORCE Technologys samarbejdspartnere i industrien, hos GTS-institutter, indenfor forskningsverdenen og i den offentlige sektor.

Læs mere om Camillas og Christians meritter her.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

MKB
Marianne Krogsgaard Berg
Content Marketing Specialist
+45 43 25 70 59 mak@forcetechnology.com

Send til en kollega

0.124