23948sdkhjf

Det danske erhvervsfremstød er landet i Hanoi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Udenrigsministeriet - The Trade Council

Lige nu er mere end 135 danske virksomheder fysisk til stede i Vietnam. Og begge lande har ambitioner om en grønnere fremtid og CO2-neutralitet i 2050. 

Vietnam satser blandt andet på at gå fra de omkring 4 GW vindenergi, man har i dag, til 100 GW i 2045 – og mere end halvdelen af produktionen skal være offshore. 

Det kræver store investeringer i forsyningskæder og produktionsfaciliteter at indfri de ambitioner. Og danske løsninger kan være afgørende. I dag er cirka hver tredje vindturbine i Vietnam leveret af danske virksomheder, og en række danske producenter, udviklere og leverandører er allerede tilstede i Vietnam. 

Samtidig satses der også stort på energieffektivitet. Den vietnamesiske industri er hastigt voksende og stod i 2020 for 54 pct. af det totale energiforbrug i Vietnam – en firedobling fra 2000. Og der er stort potentiale for at effektivisere.

Du kan læse mere om erhvervsfremstødet her.

Erhvervsfremstødet afholdes af The Trade Council og den danske ambassade i Hanoi i partnerskab med Dansk Industri, Dansk Erhverv, Danish Export Association, State of Green og Green Power Denmark.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Asiatisk Plads 2
1448 København K
Danmark
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Send til en kollega

0.095