23948sdkhjf

Er I en dansk SMV med aktiviteter inden for energisektoren?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Udenrigsministeriet - The Trade Council

Vi modtager nu ansøgninger til det andet forløb af SDG Business Acceleratoren 'ENERGI', der starter i januar 2023.

Bæredygtighed er i stigende grad et konkurrenceparameter – både i Danmark og på globale eksportmarkeder. Mange små og mellemstore virksomheder oplever allerede i dag krav fra større virksomhedspartnere, kunder, medarbejdere og myndigheder om at dokumentere deres bæredygtige engagement. For de virksomheder, der formår at gribe de muligheder, som en bæredygtig omstilling kan bringe med sig, er potentialet for innovation, vækst og differentiering markant.

Som dansk SMV med eksportpotentiale og aktiviteter inden for energi har I nu mulighed for at deltage i et tre måneders acceleratorprogram, der kan hjælpe jer i gang med en bæredygtig omstilling og udnytte de muligheder, der ligger i bæredygtighed og verdensmål på udvalgte eksportmarkeder.

Gennem programmet får I indblik i (kommende) krav og lovgivning på bæredygtighedsområdet – både i Danmark og på udvalgte eksportmarkeder og får en forståelse af de konkurrencemæssige fordele, der ligger i at være på forkant med disse.

I vil som virksomhed blive matchet med en mentor på et udvalgt eksportmarked, der kan give jer sektorfokuseret rådgivning og sparring omkring konkrete eksportmuligheder for jeres virksomhed. Programmet inkluderer et markedsbesøg til det udvalgte marked, og gennem hele forløbet er der mulighed for sparring med de øvrige programdeltagere, der alle er fra samme sektor.

Læs mere om SDG Business Accelerator programmet og ansøg til Energi forløbet her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Asiatisk Plads 2
1448 København K
Danmark
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093