23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis guide – forebyg kondensvand i elektriske kapslinger

Lær hvordan du kan forhindre kondensvand i at danne sig i kapslinger og derved beskadige dine elektriske applikationer ved at læse denne artikel, som er skrevet af Fibox på engelsk. God læselyst!

Hvordan forebygges kondensvand inde i elektriske kapslinger?

Selvom Fibox’ kapslinger og kabinetter garanterer fremragende ydeevne og sikkerhed til de mest krævende miljøer, er der stadig en risiko for dannelsen af kondensvand.

De nok største årsager er fugt og temperaturændringer, som jo er særligt sandsynlige at skulle forekomme udendøre. Kondens dannes af vanddråber, der samler sig på en kold overflade, hvilket gør dine elektriske- og elektroniske komponenter særligt udsatte.

Opstår der fugt i nærheden af dine komponenter, er risiko for, at der opstår en funktionsfejl eller endda en total fejl på produktet.

Fibox har udarbejdet en artikel, der trin-for-trin giver dig tips og råd til, hvordan du bedst muligt beskytter dit elektriske apparatur i selv de mest barske miljøer. Se den ude til højre

Fibox er den sikre løsning til beskyttelse af elektrisk udstyr  – kontakt Fibox på telefon +45 4371 8055 eller e-mail ordre@fibox.com.

Følg Fibox på sociale medier.

Facebook – LinkedIn – YouTube

Skriv dig op til Fibox’ nyhedsbrev

Fibox A/S
Taastrup Hovedgade 101, 1. sal
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16990035
P nummer: 1001198907

Kontaktperson

MS
Milan Stojkovic
Marketing Manager
+45 40188299 milan.stojkovic@fibox.com

Send til en kollega

0.047