23948sdkhjf

20 teknologiske trends der kan ændre vores fremtid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Udenrigsministeriet - The Trade Council

Innovation Centre Denmark og TechBBQ præsenterer 20 teknologiske innovationstendenser, der alle har kapacitet til at ændre vores verden. Hvilke teknologiske trends kommer til at dominere fremtiden inden for videnskab, erhvervsliv og innovation?

Vidste du, at 3D-print er det nye sort i produktionen af reservedele til luftfartsindustrien, eller at tidens hotteste transporttrend i Sydkorea er ’flyvende biler’? Læg dertil, at det globale marked for produktion med 3D-print vokser med mere end 17 procent om året og næste år forventes at runde 21,5 mia. euro – og så har du den slags information, der er samlet i den nye rapport ’Global Tech Trends’.

Tendenserne er identificeret og beskrevet af Danmarks globale frontposter inden for innovation, de syv innovationscentre under Innovation Centre Denmark. Fra henholdsvis München, Bangalore, Shanghai, Seoul, Tel Aviv, Silicon Valley og Boston støtter og hjælper innovationscentrene danske virksomheder, investorer og forskere med at følge og forstå de globale teknologiske udviklingstendenser.

Gå på opdagelse i rapporten her.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Asiatisk Plads 2
1448 København K
Danmark
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Send til en kollega

0.11