23948sdkhjf

Mød The Trade Councils nye direktør Lina Gandløse Hansen 

| Medlemsnyhed | Indrykket af Udenrigsministeriet - The Trade Council

Danmarks nye chef for økonomisk diplomati har arbejdet med investerings- og eksportfremme i mere end 20 år, siden hun startede som praktikant i handelsafdelingen i Paris tilbage i 2000.

Siden har Lina bl.a. været Invest in Denmark's koordinator i Paris, handelschef i Washington DC, Generalkonsul i München og senest chef for Udenrigsministeriets kontor for Eksport, Innovation og Global Public Affairs. En stilling som i høj grad var præget af krisehåndtering og daglig ildebrandsslukning for danske virksomheder ude i verden i forbindelse med fx COVID, Ruslands invasion af Ukraine og nu de globale værdikædeudfordringer, der er rykket ind hos virksomhederne.
 
I dag sætter Lina Gandløse Hansen sig så i stolen som direktør for The Trade Council. Og dét i en tid, hvor støtten til danske virksomheder, der skal navigere i en stadigt mere kompleks og ustabil verden, synes vigtigere end nogensinde før. Med regeringens handlingsplan for økonomisk diplomati som pejlemærke skal The Trade Councils arbejde derfor i høj grad opfylde de tre P’er: People, Planet and Profit. 
 
Og det gøres ikke på egen hånd:
 
“Det er vigtigt med stærke partnerskaber med alle vores gode samarbejdspartnere i bl.a. Danmark, såsom erhvervsorganisationerne, erhvervshusene, klyngerne og alle de andre, så vi sammen kan styrke dansk eksport og tiltrækning af udenlandske investeringer,” siger hun.
  
Hør Lina fortælle om sine visioner for Danmarks økonomiske diplomati i videoen.
 
Og læs om virksomhedernes muligheder i regeringens handlingsplan for økonomisk diplomati her.
 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Asiatisk Plads 2
1448 København K
Danmark
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078