23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ha’ en vægt med dig rundt i el-palleløfteren

Med RAVAS RPW-EL vejer du godset mens det alligevel er på palleløfteren, og du sparer arbejdsgangen med at køre til en stationær vægt. Der tilbydes også styktælling eller ordrepluk efter vægt.

RAVAS RPW-EL vejesystem bygges på jeres eksisterende el-palleløfter ved at montere vejeceller under gaflerne og den valgte indikator på palleløfteren et sted, hvor den sidder godt og let kan aflæses.

RPW-EL vægten har i standardløsningen en kapacitet på 1.500 kg, men kan tilpasses kapaciteten på jeres palleløfter. Den har en tolerance på kun 0,1% af det vejede.  Visningen er 0,5 kg ved vejning i intervallet 0-500 kg og 1,0 kg ved vejninger over 500 kg. Dette kan bestilles med finere graduering, hvis I har brug for det ift. jeres forretning. Der også leveres en ”godkendt til handel” løsning med certifikat, hvis der er brug for det.

Vejesystemet har desuden - via valg af indikatortype - mange muligheder for kundetilpasning, f.eks. automatisk eller manuel tara-funktion, ordrepluk efter vægt, tællefunktion med brug af referencevægt eller dosering ved brug af palletanke. Der er også mulighed for at tilvælge forskellige printmuligheder.

Vejningerne kan også integreres i jeres elektroniske systemer, så de alt efter behov og arbejdsgange kan bidrage til at optimere forretningen. I standardløsningen indgår RAVAS’ App og med den kan vejedata dokumenteres, og de kan overføres til PC i Excelformat via smartphone eller tablet.
Og ønskes der en WiFi opkobling og online registrering i jeres WMS/ERPsystem, så er det også muligt.

 Med RAVAS’ brede produktkatalog er der også mulighed for at tilbyde bl.a. rustfrie eller eksplosionssikrede løsninger og løsninger til GMP-miljøer.

Dette er blot nogle eksempler på de mange muligheder for tilpasning, der findes. Vil du høre mere, så kontakt os endelig i HSØ ApS på mail hsoe@hsoe.eu eller på mobilen på 2628 4033.

HSØ ApS
Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37457604
P nummer: 1021163224

Kontaktperson

Henrik Sørensen
Direktør
+45 26284033 henrik@hsoe.eu

Send til en kollega

0.078