23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få god driftsøkonomi og sikkerhed med polyurethan (PUR)

Polyurethan er ensbetydende med lang holdbarhed, høj driftssikkerhed og god -økonomi

Dansk Gummi Industri leverer innovative og komplekse løsninger i formstøbt polyurethan – også kaldet PUR – til en lang række formål. Polyurethan er særligt velegnet i funktioner, hvor der stilles krav om høj friktion og stor modstandsdygtighed mod slid, stød og slag.

Med afsæt i vores store erfaring med polyurethan, tilbyder vi løsninger i et utal af former, størrelser og kvaliteter. Med udgangspunkt i krav for funktionalitet, slidstyrke og fleksibilitet, tilbyder vi specialdesignede produkter i absolut højeste kvalitet.

Den rigtige løsning i formstøbt polyurethan

Vi udvikler emner i formstøbt polyurethan i alle tænkelige former, størrelser og kvaliteter – helt afhængig af i hvilken sammenhæng emnet skal indgå. Det kan for eksempel være PUR hjul, PUR valser, diverse sliddele, afskrabere, vibrationsdæmpere, fjedringselementer, pakninger, koblingselementer, maskindele, elementer til beskyttelse, lamelhjul, cycloner og tragte.

Vi kan også bygge specialdele op af flere forskellige typer polyurethan med varierende hårdhed.

Ønsker du mere information?

Vil du vide mere om vores løsninger inden for formstøbt polyurethan, er du velkommen til at kontakte en af vores specialister for mere information. Vi vejleder og hjælper med at udvikle den optimale løsning til dine behov.

Som alternativ til polyurethan tilbyder vi desuden løsninger i formstøbt gummi, der produceres efter individuelle ønsker og behov.

Dansk Gummi Industri A/S
Profilvej 18
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35405909
P nummer: 1018650904

Send til en kollega

0.094