23948sdkhjf

Professionelle kulfiber 3D-printere til fabriksgulvet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Protech Danmark

Stratasys supplerer produktsortimentet med to nye 3D-printere klar til print i kulfiberforstærkede materialer. Disse printere udvider således anvendelsesområdet for additiv fremstilling på fabriksgulvet.

Stratasys tager additiv fremstilling til et nyt niveau og lancerer to kulfiber 3D-printere, F190CR og F370CR. Begge printere er kompatible med kulfiberforstærkede materialer som ABS-CF10 og Nylon-CF10, samt op til seks højtydende typer termoplast. Disse materialer skaber en bredere vifte af anvendelsesområder til krævende fremstillingsapplikationer.

F190CR og F370CR er et fremragende valg for virksomheder og industri, der mangler evnen til pålideligt at skabe produktionsværktøjer, opspændingsværktøjer, fiksturer og prototyper med kompositmaterialer og andre materialer, i industriel kvalitet. De nye 3D-printere leverer stærke, stive og kemisk resistente emner.

Applikationer:
Opspændingsværktøjer og fiksturer
Robot gribere
Produktionsværktøjer
Funktionelle prototyper
Produktionsemner i lavt styktal
Download Stratasys materiale- og applikationsguide.

Slår nærmeste konkurrenter
Printmetoden i den nye produktserie består af den gennemprøvede FDM-teknologi fra Stratasys. Undersøgelser har vist en 100 % pålidelighed i F123CR-serien, som slår den nærmeste konkurrent med 21 %.

Sammenlignet med konkurrerende produkter tilbyder Stratasys' nye 3D-printere et bredere udvalg af materialer, en større byggevolumen, bedre støttematerialer og lavere materialeomkostninger.

Med et større, fuldt opvarmet byggekammer i både F190CR- og F370CR-printerne, kan der printes større emner med fuld densitet for højeste styrke, end det er muligt i konkurrenternes 3D-printere.

 60% stærkere nylonmateriale
Stratasys har også lanceret FDM Nylon-CF10, et nyt kompositmateriale til 3D-printerne i F123CR-serien. Materialet er over 60 % stærkere og næsten tre gange så stift som basis-nylonmaterialet. Kulfibermaterialet er blot et af mange materialer, der er tilgængelige på F123CR-seriens printere. Med Stratasys supportmaterialer har brugerne mulighed for at printe enhver geometri helt uden begrænsninger.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Protech Danmark

Kokbjerg 14
6000 Kolding
Danmark
Protech Danmark

Send til en kollega

0.094