23948sdkhjf

Masser af inspiration at hente på DKT

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Gummi Industri A/S

Mia og Claus fra vores udviklingsafdeling var i sidste uge på DKT messen i Tyskland og de blev inspireret i forhold til bl.a. produktionsmetoder og -udstyr.

I sidste uge besøgte Mia og Claus fra vores udviklingsafdeling DKT messen (Deutsche Kautschuk-Tagung) i Nürnberg, Tyskland.

DKT er en af verdens største gummi-messer og et spændende sted at lade sig inspirere i forhold til produktionsmetoder, -udstyr og hvad der ellers sker indenfor gummi.

Ifølge Mia var DKT bestemt et besøg værd: "Vi fik masser af inspiration og viden med hjem i forhold til hvilket udstyr vi skal bruge for at kunne lave vores eget testcenter, der kan hjælpe vores kunder og forbedre kvalitetskontrollen".

Claus fortsætter: "Jeg var også begejstret for messen og fik en masse brugbar viden omkring maskiner, der kan optimere vores produktionsprocesser og automatisering".

Bæredygtighed var selvfølgelig også et vigtigt tema i Nürnberg og vi blev klogere på mulighederne for at reducere klimaaftrykket fra gummi råmaterialer og genanvendelse af gummi efter udfasning af et produkt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Gummi Industri A/S

Profilvej 18
6000 Kolding
Danmark
Dansk Gummi Industri A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078