23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENCKER A/S indgår partneraftale med Trend Mould ApS

Et tæt og mangeårigt samarbejde mellem DENCKER A/S og Trend Mould ApS har ført de to produktionsvirksomheder endnu tættere sammen.

Den nordjyske produktionsvirksomhed DENCKER A/S fra Nykøbing Mors har indgået partneraftale med Trend Mould ApS, som ligger i Skals. De to virksomheder har arbejdet tæt sammen i mange år og fra begge sider har der længe været stor interesse for at stå endnu tættere sammen og danne en endnu stærkere enhed.

DENCKER A/S har købt 51% af anparterne i Trend Mould ApS.

Trend Mould ApS skal fortsat ledes og drives af Kristian Thaagaard og produktionen skal forblive i Skals. I øjeblikket beskæftiger Trend Mould ApS 8 medarbejdere og har en kapacitet på 30 støbemaskiner.

Som totalleverandør fremstiller DENCKER A/S værktøjer til sprøjtestøbning, ligesom de varetager selve sprøjtestøbningen af plastemner i eget støberi. Trend Mould ApS køber hoveddelen af sine værktøjer hos DENCKER A/S eller i Østen og varetager alt sprøjtestøbning in-house.

Den samlede støbekapacitet er nu på i alt ca. 65 støbemaskiner fordelt på de to adresser.

”DENCKER og Trend Mould vil med deres forskellige set-up komplementere hinanden godt, og der vil helt sikkert opstå positive synergier, der vil medvirke til positiv udvikling hos begge virksomheder,” siger Anders Dencker, CEO hos DENCKER A/S.

Samarbejdet de sidste mange år har været utrolig godt mellem de to virksomheder og begge parter har oplevet, at ”sammen er vi bedst og dermed stærkest.” Aftalen danner dermed grundlag for at videreudvikle samarbejdet mellem DENCKER A/S og Trend Mould ApS.

DENCKER A/S specialiserer sig inden for områder, hvor der stilles meget høje krav til detaljer, kvalitet og tolerancer. Kunder inden for Medico, Electronics, Micro-Tooling og Moulding har fået øje på de kompetencer, som DENCKER A/S nu har samlet på adressen i Nykøbing Mors. Trend Mould ApS fokuserer på lidt andre forretningsområder, bl.a. bygge- og vindbranchen, som kræver et andet set-up og her er emnerne typisk større og med lidt andre krav. Derfor supplerer de to virksomheder hinanden rigtig godt og dermed kan de sammen levere til en meget bred vifte af danske virksomheder og brancher.

”Vi har mulighed for at sende kunder deres vej og de kan sende kunder vores vej, så vi får kunder og opgaver, som matcher kernekompetencerne på de to produktionssteder bedst muligt”, siger Kristian Thaagaard, indehaver af Trend Mould ApS.

Begge virksomheder holder sig altså inden for deres nuværende forretningsområder. Her står de stærkest og ingen af de to går dermed på kompromis med hverken kvalitet eller leveringssikkerhed.

DENCKER A/S og Trend Mould ApS er begge glade for den aftale, der er indgået og glæder sig til et fortsat godt samarbejde. Begge parter ser således positivt på fremtiden og føler sig godt klædt på til de mange kommende opgaver.

Dencker - Tool & Plastic
Færøvej 2
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27275176
P nummer: 1010010655

Kontaktperson

LB
Lene Bak-Mikkelsen
Marketing og kommunikation
+45 60400064 lbm@dencker.net

Send til en kollega

0.094