23948sdkhjf

Vejning og flytning af gods i samme arbejdsgang

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSØ ApS

Hurtig, nem, præcis vejning med hydraulisk vægt - også selvom der er forskudt lastcenter.

RAVAS RCS Hy-Q-52 er det nyeste hydrauliske vejesystem fra hollandske RAVAS, der er markedsledende i Europa indenfor mobile vejesystemer.

RAVAS RCS Hy-Q-52 har et 5” farvedisplay med touch funktion, der er meget nem at bruge i dagligdagen, og kan anvendes fra den lille stabler til firmaets store truck op til 100 ton. Og den vejer med en en tolerance på kun 0,2% af  vejekapaciteten.  

Når systemet mærker, at der løftes en byrde, vises der en gul pil midt på skærmen, som betyder at man skal løfte. Når der er hævet et stykke, vender pilen nedad og man skal sænke. Derefter vises vægten, som bliver stående på skærmen. Selve vejningen tager ikke lang tid, fordi der vejes, mens slæden er i bevægelse.

Der er mulighed for at lagre 10 faste TARA værdier eller man kan lave auto- eller manuel TARA.

RAVAS RCS Hy-Q-52 er ikke følsom overfor forskudt lastcenter, brug af rotator, klemmer eller andet tilbehør, man bruger for at løfte sit gods.

De vejedata, man får i løbet af en arbejdsdag, kan enten gemmes på et USB-stik eller sendes til et Excel ark på en pc via en gratis RAVAS app installeret på sin telefon. Mulighederne ligger som standard i systemet og koster ikke ekstra.
Der er også mulighed for at tilvælge en printer, hvis man ønsker at have sine vejedata i papirform med det samme.
Med RAVAS RCS Hy-Q-52 er der også den mulighed at koble enheden op på virksomhedens WiFi og blive knyttet an til virksomhedens ERP/WMS-system online eller offline. Her kræves et tilvalgt software system fra RAVAS.

Prisen er 18.750,- DKK  ex. moms og inkl. levering for selve systemet. Dertil skal lægges montering på stabler eller truck.

Ring til Henrik fra HSØ ApS på 2628 4033, hvis du ønsker flere oplysninger og anvendelsesmuligheder for dette produkt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSØ ApS

Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Danmark
HSØ ApS

Billeder & videoer

Overfør dine vejedata trådløst. Opsaml dine vejedata mens du løfter med dintruck.\nHSØ ApSDokumenter dine vejninger og overfør dem til ERP/WMI-system.\nHSØ ApSTruckføreren kan let aflæse vejning.\nVej mens du løfter.\nHSØ ApS

Send til en kollega

0.079