23948sdkhjf

Let flytning og vejning af op til 1500 kg gods.

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSØ ApS

RAVAS har forbedret sin Ergo-truck, så den nu kommer med elektrisk både løfte- og kørefunktion ligesom det udskiftelige Lithium batteri nu kan lades til 3 timers brug.

Med den elektriske løfte- og kørefunktion fås et forbedret arbejdsmiljø, fordi du undgår at skulle løfte, trække eller skubbe dit gods. Det klarer RAVAS Ergo-truck-3200 op til en godsmængde på 1.500 kg.

Vejesystemet viser vægten på godset med 0,1% tolerance. I displayet vises vægten i intervaller på 0,5 kg op til 500 kg og derfra med 1 kg graduering.

Når du anvender RAVAS Ergo-truck-3200, bruger du den som enhver anden palleløfter. Her får du bare hjælp til at flytte og veje dit gods uden at skulle bruge ekstra kræfter på det.

Med denne palleløfter vil du uden yderligere omkostninger også få mulighed for at overføre vejedata til et Excel-ark på din PC ved at bruge RAVAS App.

Som tillæg kan bl.a. vælges ekstra batteri, printer, ”godkendt til handel” eller forskellige andre muligheder for trådløs overførsel af vejedata. Den kan også monteres en indikator 5200, som giver mange muligheder, f.eks. tællefunktion, touchskærm og 10 faste TARA.

RAVAS-Ergo-truck-3200 er en lagervare og fås til 26.750,- DKK plus moms. Prisen er inkl. levering, hvor fragtmanden kan komme.

Kontakt HSØ ApS, så finder vi den rette løsning. Vi kan kontaktes på mail: hsoe@hsoe.eu eller på mobil på 26 28 40 33.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSØ ApS

Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Danmark
HSØ ApS

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Let betjening af elektrisk palleløfter.\nLøft og kørsel styres let på elektrisk palleløfter.\nHSØ ApS Vægten aflæses let på elektrisk palleløfter med vægt.\nHSØ ApS

Send til en kollega

0.078