23948sdkhjf

Dansk Gummi Industri udvider produktionen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Gummi Industri A/S

Dansk Gummi Industri har taget første spadestik til en udvidelse af produktionen for polyurethan fabrikken i Kolding. Tilbygningen skal huse flere medarbejdere og maskiner for at understøtte ny vækststrategi.

Dansk Gummi Industri på profilvej i Kolding har en ambitiøs plan for vækst og det indbefatter bl.a. en massiv oprustning. 8 medarbejdere er allerede blevet ansat over de seneste tre måneder - og nu gælder det så de fysiske rammer for virksomheden.

Polyurethan fabrikken, hvor der fremstilles emner i polyurethan, blev opført i 2009, men i dag kniber det med at være i bygningen, hvorfor en udvidelse af produktionen er sat i gang. Tilbygningen bliver på i alt 1784 kvm., hvilket næsten er en fordobling af den eksisterende bebyggelse på 1907 kvm. - og det bliver den lokale entreprenør Kjæhr & Trillingsgaard A/S, der får ansvaret for udvidelsen.

Ifølge adm. direktør Christian Thomsen fra Dansk Gummi Industri A/S skal virksomheden fremtidssikres:

"Vi er vokset ud af de nuværende produktionslokaler, så for at kunne følge med aktivitetsniveauet skal produktionen bruge mere plads. I dag har vi så taget første spadestik og vi glæder os til at overtage de nye lokaler til februar næste år”

På billedet ses fra venstre direktør Kaj Aage Nielsen fra Kjæhr & Trillingsgaard A/S, adm. direktør Christian Thomsen og udviklingsdirektør Peter Thomsen fra Dansk Gummi Industri.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Gummi Industri A/S

Profilvej 18
6000 Kolding
Danmark
Dansk Gummi Industri A/S

Send til en kollega

0.078