23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Plastforum
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Emballagekursus

Vælg din fleksible fødevareemballage på et oplyst grundlag

Tirsdag, den 28. juni fra kl. 8.30 til 15.30 afholdes hos Food Innovation House i Vejle emballagekursus.

Kurset henvender sig til emballageansvarlige og indkøbere i fødevarevirksomheder og hos emballage­producenter.

 Kursusindhold:

  •  Formålet med at emballere fødevarer. Emballagens funktion
  • Fødevareproducenten/forbrugerens krav til fødevareemballage
  • Sammensætning af fleksibel emballagemateriale
    • Barrierelag, typer, egenskaber samt fordele og ulemper i forhold til den specifikke fødevare
    • Hvorledes man ved korrekt laminatsammensætning kan tilgodese krav til fødevareholdbarhed
  • Tryk og lamineringsprocesser
    • Migration fra emballage til fødevarer
  • Entydig navngivning af laminater således at misforståelser undgås
  • Analyse af emballager med henblik på fejlfinding
  • Fødevarelovgivning med hovedvægt på EU-lovgivning
  • Overensstemmelseserklæringer (Declaration of Compliance)       
  • Bæredygtig emballagestrategi/udvidet producentansvar
  • Konstruktion af bæredygtige laminater til emballering af specifikke fødevarer
  • Bæredygtige laminater i relation til pakkemaskiner
  • Recyclingsprocesser – mekanisk og kemisk

Læs mere om kurset og tilmeld her

Dansk Materiale Netværk
Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27210678

Kontaktperson

TBP
Tanja B. Pedersen
tbp@dmn-net.com
BREAKING
{{ article.headline }}
0.062