23948sdkhjf

Webinar: Værd at vide, når du skal over på Dynamics 365 FO

| Medlemsnyhed | Indrykket af Truecommerce Denmark ApS

Tirsdag den 31. maj klokken 10:00-10:45 afholder vi et webinar, der handler om hvad der er værd at vide, når du skal over på Dynamics 365 FO

Dato: Tirsdag den 31. maj

Tidspunkt: Klokken 10:00-10:45

For større virksomheder og virksomheder med ambitioner om vækst og en skalering af deres løsninger er det et naturligt næste skridt at opgradere deres gamle on-premise Dynamics AX-løsning til den cloud-baserede Dynamics 365 FO.

Tirsdag den 31. maj inviterer TrueCommerce til et webinar om overgangen fra Dynamics AX til Dynamics 365 FO - med gode råd om processen og de overvejelser, man bør gøre sig i forbindelse med projektet. 

I større organisationer er det naturligt, at store dele af ERP-systemet er kundetilpasset gennem tiden, men Microsoft har tænkt standardisering langt mere ind i den nye cloud-baserede Dynamics 365 FO - dette fortæller vi mere om på webinaret.

Vi fortæller også om EDI: Når man står overfor en ERP-opgradering, bør EDI inkluderes som en naturlig del af projektet. EDI og ERP er tæt forbundet, og du sparer store mængder tid og ressourcer, samt undgår forstyrrelser i dine forretningsgange, når du foretager opgraderingen af de to løsninger samtidig.

Værter ved webinaret: Uno Vinding, Partner & Engagement Manager & Allan Rue Kay, MS Product Manager, TrueCommerce Denmark.

Har du ikke mulighed for at deltage? Tilmeld dig alligevel, så sender vi dig optagelsen!

Tilmeld dig her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Truecommerce Denmark ApS

Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Danmark
Truecommerce Denmark ApS

Send til en kollega

0.078