23948sdkhjf

Kom og mød Waldec på Elmia Polymer 10.-13. maj!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Waldec Group

Efter tre års ventetid får vi endelig mulighed for at deltage i messer i foråret! Den første, Elmia Polymer, finder sted den 10.05.-13.05.2022 i Jönköping.

Vi byder jer hjerteligt velkommen til denne begivenhed og ser frem til at se jer på vores stand C05:28, hvor I kan diskutere jeres produktionsbehov med vores salgsteam og nogle af vores hovedrepræsentanter.

Elmia Polymer er en specialiseret messe med fokus på plast og gummi. Messen tilbyder et udvalg af høj kvalitet inden for sprøjtestøbning, ekstrudering og sammensætning. Waldec vil udstille produkter fra mærker som Covestro Elastomers, REP International, Boe-Therm, Brandenburger Isoliertechnik og Wuxicast. Kom og diskutere med os om alt fra polyurethanelastomerer og gummiforarbejdningsmaskiner til varmebeskyttelsesmaterialer og varmebestandige støbegods af rustfrit stål.

Her kan du se vores udstillerside og sende en anmodning om et mødetidspunkt. Du kan naturligvis også kontakte os via e-mail, info@waldecgroup.com.

Waldec vil også deltage i Tech Industry Fair i Riga den 19.-21. maj. Læs mere om messen her, og mød os i hal 2, stand C-3.

Mød Waldec Group til Elmia Polymer på stand C05:28.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
Waldec Group

Violvägen 12
334 33 Anderstorp
Sverige
Waldec Group

Send til en kollega

0.094