23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Evald Ottosson takker af for nu

En af Protech’s to grundlæggere, Evald Ottosson, trækker sig tilbage fra det aktive arbejde i virksomheden. Ved årsskiftet giver han stafetten videre til Thomas Tønnesen.

I næsten 30 år har jeg arbejdet med 3D-printere, men sidst i december er det tid for mig at trække mig tilbage fra det aktive arbejde hos Protech. Da vi startede Protech, bestod hele verdensmarkedet af cirka 350 maskiner pr. år, i dag er det anderledes. Der bliver sandsynligvis solgt tilsvarende antal, på den tid det tager dig at læse denne e-mail.

Det har været en fantastisk rejse. Fra de første spæde skridt med 3D-printere til de maskiner vi ser i dag. Maskiner som anvendes til uendeligt mange applikationer, lige fra prototypefremstilling til produktion. Jeg er endda helt overbevist om, at vi blot er i begyndelsen af denne udvikling.

Jeg vil gerne sige stor tak til Jer, alle vores fantastiske kunder, for den rejse vi har taget sammen. Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Jer, om at udvikle og formidle viden om 3D-printere. For samtidig med at jeg har været på en mission omkring 3D-printere, har jeg gennem Jer fået en værdifuld indsigt i den nordiske industri. Sammen har vi skubbet udviklingen fremad.

Mine opgaver hos Protech bliver overtaget af Thomas Tønnesen, hvilket glæder mig utroligt meget. Vi har gennemført en struktureret overdragelse i løbet af efteråret og Thomas har alle de kvalifikationer der skal til for at overtage stafetten.

Til slut vil jeg give et råd med på vejen:
Ingen vil have en 3D-printer, kun det som kommer ud af den! Fokusér på behovet, lad fantasien løbe, og I vil opdage flere anvendelsesmuligheder end I drømmer om.

Stor tak, endnu en gang!

"Efter mere end 16 år som leder for den danske Protech afdeling, er det en fantastisk mulighed for at stå for salget i hele Protech-gruppen. Jeg ser frem til at kunne fortsætte udviklingen af Protech og kommer til at gøre mit bedste, for at Protech fortsat leverer de rette tekniske løsninger, med høj kundetilfredshed og et uovertruffet serviceniveau."
Thomas Tønnesen

"Hele Protech takker Evald for hans enestående engagement i Protech og vores kunder. Personligt ser jeg frem til et fortsat godt samarbejde med Evald, som engageret partner og bestyrelsesformand. Alle os hos Protech takker Evald for alle årene sammen og ønsker held og lykke, nu hvor et nyt kapitel begynder."
Anders Brask

Protech Danmark
Kokbjerg 14
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28100582
P nummer: 1010741862

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047