23948sdkhjf

Ecotech: ”Hos os er reservedele ikke en mangelvare”

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Al ting har sin tid. Jo ældre vi bliver, jo flere skavanker kommer der. Det gælder ikke kun for dig, men også for dine materielle ting. Bilen, telefonen, taget – og ja, også din pilleovn har en udløbsdato.

Heldigvis kan de fleste svagheder repareres. Hoften kan skiftes, bilen kan få ny motor og telefonen et nyt batteri. Det samme gælder for din pilleovn fra Ecotech. Du behøver ikke at skifte til en helt ny, for reservedelene er kun ét klik væk.

Det er i hvert fald tilfældet, hvis din pilleovn fra Ecotech står af. Det eneste du skal gøre for at købe reservedele til din pilleovn, er at åbne computeren og klikke dig hen til den rigtige model. Du behøver ikke at forlade hyggen hjemme i stuen for at lede rundt i flere forskellige butikker. For kun at opdage, at netop den reservedel, du søger, ikke er på lager. 

Du står aldrig alene med dine frustrationer
Benjamin Jensen, ejer og stifter af Ecoteck, forklarer: ”Vi kommer jo og installerer pilleovne direkte på skorstenen hjemme i folks stuer. Men vi efterlader ikke bare kunden her. Hvis der er noget galt med installationen, eller hvis kunden står og mangler reservedele til en gammel pilleovn – jamen, så hjælper vi selvfølgelig. Det er en service, vi er stolte af.”

Når noget stopper med at virke – om det er gammelt eller nyt – så er det altid irriterende, ubelejligt og besværligt. Det kan være en kamp at skulle sætte dig ind i, hvad det egentlig er, du mangler. Og hvordan du skal få repareret det, der er gået i stykker.

For at være helt sikker bør du kontakte fagfolk. Benjamin Jensen forklarer: ”Hos Ecotech har vi mange års erfaring med pilleovne og kan guide dig hen til de rigtige reservedele. Du får den hjælp, du har brug for og kommer helt sikkert hjem med de rigtige reservedele. Ligemeget hvilken pilleovn du har, kan vi hjælpe dig.”

Det skal være nemt og ligetil at få specialudstyr
Sådan lyder Ecotecks vision for deres hjemmeside og den måde, de vil hjælpe dig med at finde de rigtige reservedele til din pilleovn.

Benjamin Jensen fortæller: ”Vi har lavet en let og overskuelig hjemmeside, der hurtigt guider dig hen til lige præcis den model og den reservedel, du søger. Det kræver ikke mange klik at lokalisere de enkelte ovne og dele. Og så slipper kunden for den trælse tur til den lokale forhandler.

Reservedele til pilleovne er specialudstyr. At gå til dit lokale byggemarked er ofte lig med at gå forgæves. Hos Ecotech får du – med få klik – de specielle reservedele, du har brug for. Hos Ecotech går du aldrig forgæves.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.125