23948sdkhjf

Se os live på E&H 2021 på stand 0332

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSØ ApS

Oplev den lydløse bakalarm fra SEEN. Vi står sammen med SANY fra Snertinge Maskinforretning.

Vi skal have ulykke statistikken på arbejdspladserne ned.

SEEN anti-kollision systemet, er beregnet til bl.a. entreprenørmaskiner, teleskoplæssere og gaffeltrucks.  

SEEN sensorerne virker udelukkende på reflekser, og er beregnet til arbejdspladser hvor det er anvendes sikkerheds arbejdstøj. SEEN systemerne er lavet for at undgå påkørsel af personer, der pludselig kommer ind i maskinens arbejdsområde.

 SEEN sensorerne sidder typisk bagpå entreprenørmaskiner. Sensorerne søger i feltet bag maskinen når der bakkes, og sender en alarm bagud til den gående, hvis denne kommer ind i søgefeltet, samtidig høres en alarm i kabinen som føreren reagerer på. Ellers er systemet lydløst, også når der bakkes. 

Dette system måler ikke på alle de ting som føreren i forvejen er vant til at forholde sig til og ved hvor står, men kommer udelukkende med en alarm når det er nødvendigt. Det gør at føreren ikke bliver vant til alarmen, men ved der skal reageres når den kommer. 

Har man et hul på pladsen, eller andet der skal beskyttes, sætter man en kegle med refleks eller sætter et selvklæbende refleksbånd op langs en port eller container, her kommer der også en alarm, da der sidder et refleks.

 Selve søgefeltet på sensoren kan justeres i længde og brede, med pc, så de er tilpasset maskinen og arbejdsopgaven. Max længde er 8 mtr. og 60 grader i bredden pr. sensor. 

Der kan kobles op til fire sensorer på et kabinepanel, på den måde kan man have sensorer både foran og bagpå maskinen, som nu beskytter i begge retninger. 

SEEN anti-kollision systemerne er lydløse når maskinen er i brug, det er først i det øjeblik der kommer noget med refleks ind i søgefeltet, at der kommer en alarm til den gående og til føreren. Det giver et meget bedre arbejdsmiljø, for de folk der arbejder sammen sted som maskinerne. Tager man en byggeplads i dag, er der en konstant bippen af bak-alarmer fra de forskellige maskiner, som gør at flere arbejdere går med høreværn hele dagen, for at undgå de høje bip lyde. 

SEEN produkterne kan du se her: https://www.seensafety.com/      

 HSØ ApS: www.hsoe.eu

Ring på:  26 28 40 33 eller skriv til:  hsoe@hsoe.eu

Mød HSØ ApS til E&H 21 på stand 0332.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSØ ApS

Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Danmark
HSØ ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141