23948sdkhjf

Få mere ud af dit høreapparat i hverdagen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Som svært hørende er der nok udfordringer at håndtere, men udfordringer med høreapparatet, bør ikke være én af dem. Nu kan man optimere sit høreapparat til sådan en grad, at det kan gavne hverdagen betragteligt.

Når du første gang sætter dit høreapparat i, og skal igennem en justeringsperiode, kan det virke som en uoverskuelig process, der aldrig får en ende. Høreapparater er nemlig designet til at passe 1:1 med dig og den måde hvorpå du er bygget, og derfor kræver de også tålmodighed. 

Høreapparater er altså yderst forskellige, og det er de fordi de skal passe til forskellige behov og forskellige personer. Mange har et behov for, at inkorporere deres høreapparat mere i deres dagligdag, for at gøre nogle ting lettere for dem, og det kan man nu. 

Samspillet mellem din smartphone og dit høreapparat
Det er nu muligt at koble sit høreapparat op til sin smartphone via en Bluetooth forbindelse, hvilket kan gøre det daglige brug lettere med hensyn til:

  • Tilslutning til smartphone: Du kan tilslutte dit høreapparat til både at høre musik og tale i telefon.
  • Opladning: Oplad batterierne på dit høreapparat via Bluetooth forbindelsen.
  • Justering af lyden: Nogle høreapparater er kompatible med en app, der kan hjælpe dig med at indstille eksempelvis lyden i ørerne. 

Disse optimerede høreapparater findes eksempelvis fra Oticon. Oticon høreapparater tilbyder alt det ovenstående, og nogle modeller tilbyder endda mere til.

Hvorfor bør du opgradere dit høreapparat?
Du lægger måske ikke mærke til det, men når du hører musik eller taler i telefon, justerer dit høreapparat helt automatisk lyden i dine ører. Det gør, at lyden nogle gange kan virke mekanisk eller mærkelig, og dette vil nyere og mere opdaterede høreapparater også være langt mere foran på. 

Overvej, om en opgradering af dit høreapparat er noget for dig, så du kan optimere din dagligdag og det daglige brug af dit høreapparat. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063