23948sdkhjf

5 tegn på at du vil opnå store fordele med markedspladser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Truecommerce Denmark ApS

Vi ser i dag et meget konkurrencepræget marked, der vokser eksponentielt, hvor fysiske butikker må se sig overhalet af de mange salgskanaler på nettet – og hvis der er noget Corona-pandemien har vist os, så er det vigtigheden af online salg.

Hvis din forretning tidligere har været afhængig af fysisk salg, kan en integration til online markedspladser give dig et væld af nye muligheder for salg.

Det har dog vist sig at være en udfordring for mange, at skulle opdatere deres produktstamdata og håndtere ordrer på et virvar af forskellige portaler til forskellige markedspladser.

En samlet platform med integration af dit forretningssystem til mere end 100 forskellige globale online markedspladser giver dig mulighed for at styrke din forretning online, uden at det betyder flere administrative og tidskrævende processer.

TILMELD DIG TRUECOMMERCES INSPIRATIONSDAG:
Til oktober afholder TrueCommerce et arrangement for alle med interesse i elektronisk samhandel og eCommerce – her kommer vi blandt andet til at gå i dybden med integration til online markedspladser.

Læs mere og tilmeld dig her.

Vil du vide mere? Hent vores whitepaper, og undersøg fordelene med integration til online markedspladser.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Truecommerce Denmark ApS

Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Danmark
Truecommerce Denmark ApS

Send til en kollega

0.078