23948sdkhjf

Husum Water indleder automatiseringsproces med DKPU

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Produktions Univers

Tapperiet Husum Water skal i gang med at automatisere så mange processer i produktionen som muligt. Derfor har virksomheden meldt sig ind i Dansk Produktions Univers.

Husum Water er en af Europas førende producenter af naturligt mineralvand på flasker. Virksomheden bruger udelukkende genbrugsplast til den nye plastemballage. Alle produkterne på det danske marked – som for eksempel Istidskilden, Wunderkind og Aqua Nordic – er fremstillet af naturligt minderalvand fra egne kilder og klimaneutrale.

Den imponerende indsats, Husum Water har lagt i at minimere aftrykket på sin omverden, skal nu matches i organisationens effektivitet.

Målet er at sikre, at alle interne processer foregår så effektivt som muligt. Manuelle indtastninger skal ud til fordel for automatisering. Derfor har Husum Water meldt sig ind i nonprofit foreningen DKPU. Her får virksomheden adgang til erfarne rådgivere inden for automatisering.

Hvis din virksomhed også har brug for at automatisere og optimere processer, kan du overveje at blive medlem af Dansk Produktions Univers. Vi skal ikke tjene penge på dig, så et medlemskab koster fra kun 2.500 kr. om året.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Produktions Univers

Spettrupvej 7B
8722 Hedensted
Danmark
Dansk Produktions Univers

Send til en kollega

0.063