23948sdkhjf

Kummefrysere og fryseskabe til små og store hjem

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

En fryser er et absolut must-have til både den studerende og den store familie. Den giver nemlig stor fleksibilitet i forhold til madopbevaring og kan spare dig mange penge på mad i det lange løb

Køb din fryser online eller hos en fysisk forhandler af hårde hvidevarer.

Er din fryser stået af, eller har du brug for en opgradering? Der er formentlig sket en del på fryserfronten, siden du sidst købte en fryser, for det er den slags hårde hvidevarer, der holder i flere generationer. Derfor er det en god idé at undersøge markedet og mulighederne. 

En kummefryser er oplagt til store familier med stort behov for plads, mens et kølefryseskab kan passe ind i de fleste køkkener. Hvis du ikke gider tænke på trailer og transport, så kan du med fordel bestille din nye fryser online. Der findes et væld af forhandlere af hårde hvidevarer, der tilbyder billig eller gratis fragt til døren.

Kig efter energimærket
Energimærket er noget af det vigtigste, når det kommer til kummefrysere og fryseskabe. Det indikerer nemlig, hvor meget strøm fryseren bruger, men også hvor god den er for miljøet.

I marts 2021 blev energimærkesystemet ændret for en del hårde hvidevarer og elektronik. Før kunne energimærket hedde A++, men plusserne er fjernet, og skalaen hedder nu A-G. Det betyder altså, at du ikke skal blive nervøs, hvis du ser en fryser med energimærke C eller D.

Da der ikke findes A-mærkede produkter i alle kategorier endnu, anbefaler Energistyrelsen, at du går efter en fryser med energimærke B eller C. Køb nogle af markedets mest miljøvenlige fryseskabe på tilbud hos HVIDEVARESHOPPEN.DK.

Kummefrysere og fryseskabe fra kendte mærker
Udvalget af kummefrysere og fryseskabe er stort, og derfor kan det være en jungle at finde ud af, hvilken der er bedst. I sidste ende afhænger det selvfølgelig af, hvor stor en fryser du gerne vil have. Hvor meget plads du har til rådighed, og om du foretrækker en kummefryser eller et kølefryseskab. Der er mange forskellige størrelser at vælge imellem inden for begge kategorier.

Et godt udgangspunkt er dog at gå efter en fryser fra et mærke, du allerede har meget fra i dit køkken – eller det mærke, du bedst kan lide. Det kunne f.eks. være:

  • Gram
  • Bosch
  • LG
  • Scandomestic
  • Siemens
  • SMEG
  • Vestfrost
  • Elcold

Køb din nye kummefryser fra en forhandler som HVIDEVARESHOPPEN.DK med gode anmeldelser, fordelagtige reklamationsbetingelser og hurtig leveringstid. Kig efter e-mærket, hvis du vil være på den sikre side. Hos Hvidevareshoppen.dk finder du alle de energirigtige hvidevarer på tilbud, og derudover får de fremragende anmeldelser fra deres kunder.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062