23948sdkhjf

Beregn hvor meget CO2 du kan spare på dit spildevand

| Medlemsnyhed | Indrykket af Envotherm A/S

Er du interesseret i at se hvor meget CO2 du kan spare ved selv at behandle dit industrielle spildevand? Med Envotherms nye CO2-beregner, kan du udregne den besparelse du kan opnå ved at skifte til en Envotherm løsning.

I samarbejde med Frecon A/S, under projektet genstartNU, har Envotherm udviklet en CO2 beregner til at kalkulere CO2 besparelser for vores kunder. Den beregner har vi nu valgt at gøre tilgængelig til at alle interesserede selv kan udregne hvor meget CO2 de kan spare miljøet for, hvis de vælger en Envotherm løsning.
Afhængigt af hvordan dit spildevand bliver behandlet nu, kan du reducere CO2 udslippet med mere end 90%.  

Envothems patenterede E·MVR teknologi er både den mest effektive og mest energieffektive teknologi. Samtidig reducerer teknologien dine udgifter til behandling af industrielt spildevand med 35-50% fra dag 1, uden at du behøver at investere!

E·MVR er baseret på atmosfærisk tryk, og separerer effektivt dit spildevand i to fraktioner: Et koncentrat (typisk 1-5%) og et destillat (typisk 95-99%).

Som de eneste på markedet, giver vi dig en garanti på renheden af dit destillat. Det betyder at du er garanteret at dit procesvand kan genbruges i din produktion, så du både kan spare penge på bortskaffelse af spildevand og på selve dit vandforbrug.

Garantien betyder også for dem der ikke ønsker at genbruge deres procesvand, at de er garanteret at vandet kan udledes til offentlig kloak. 

Hvis du er bekymret for driftsomkostningerne på sådan et anlæg, så bare rolig! Envotherm har markedets laveste energiforbrug, helt ned 20 kWh per m3, som du selvfølgelig også får en garanti på.

 Forventer du prisstigninger på behandling af spildevand?
Med Envotherm kender du udgifterne under hele abonnementsperioden, enten 3 eller 5 år.
Med vores abonnements-løsning, får du ikke nogen overraskelser, men betaler kun for det spildevand du renser, mens service, reservedele, support og 24/7 digital overvågning via IoT er en del af aftalen. Samtidig giver vi dig en garanti på den årlige kapacitet, så din kontinuerlige drift er sikret.

 

Det skal vi vide for at udregne CO2 besparelsen:

  • Hvor meget industri-spildevand har du årligt? 
  • Hvor stor en procentdel af dit industrielle spildevand er vand? (Hvor meget tørstof er der i dit spildevand?)
  • Hvor langt er der til den nærmeste spildevandsbehandler? 
  • Har du en eksisterende løsning til behandling af industrielt spildevand? 
  • Hvor meget spildevand genanvender du med din nuværende løsning? 
     

Du kan selv downloade vores CO2-beregner på vores hjemmeside:

Eller du kan ringe til os på 3167 7625, og så vil vi guide dig igennem udregningen


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Envotherm A/S

Lysbjergvej 12
6500 Vojens
Danmark
Envotherm A/S

Billeder & videoer

Serie af spildevandsanlægLille anlæg til behandling af industrielt spildevand

Send til en kollega

0.062