23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Guide: Sådan styrer du bedst din dampkvalitet

Damp indgår som en vigtig del indenfor fødevareindustrien, primært som en varmekilde til fødevareproduktion eller til dekontaminering af udstyr. Læs guiden som hjælper dig med at styre din dampkvalitet.

Dampens hygiejniske kvalitet er vigtig, især hvis den kommer i direkte kontakt med et fødevareprodukt eller fødevarekontaktflader. Derfor bør der være taget alle de nødvendige foranstaltninger hvad angår specifikationer, design, installation, kontrol og vedligeholdelse af dampprodutionssystemer for at sikre, at dampen har den korrekte hygiejniske kvalitet.  

Principperne skitseret i dette dokument, vil hjælpe fødevareproducenter med at minimere risikoen for produktkontaminering fra damp. 

Hent den gratis guide om dampkvalitet.

Spirax Sarco Ltd.
Blokken 62
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12709218
P nummer: 1002929526

Kontaktperson

HT
Heidi Terndrup
Internal Sales Engineer & Marketing Coordinator
+45 28108900 heidi.terndrup@dk.spiraxsarco.com

Send til en kollega

0.063