23948sdkhjf

Skal dit emne bearbejdes på vores CNC fræser?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vestjysk Modelsnedkeri ApS

Bearbejdning af diverse emner på vores 5-akset CNC fræser

Hos Vestjysk Modelsnedkeri ApS arbejder vi i et bredt udvalg af materialer, og vores løsninger udarbejdes igennem traditionelt håndværk og vores CNC-fræsere. Det betyder, at det kun er fantasien, der sætter grænser, når vi som modelsnedkere skal udføre en opgave for dig og din virksomhed. 

Vi er en familieejet virksomhed, der fremstiller modeller og løsninger, der med udgangspunkt i kvalitet og durabilitet sikrer det bedst mulige resultat for vores kunder. Vores erfaring er mangeårig og bred, og den gør at vi er specialiserede i at udarbejde løsninger i håndarbejde i træ, flamingo og composit. 

Vores kunder tæller bl.a. støberier, møbelfabrikanter, designere, arkitekter og skulptører, men vi kan levere håndværk til alle typer virksomheder og med mange forskellige formål. Derfor leverer vi alt fra enkelstyk, til større ordrer og også gerne specialopgaver. Hvis behovet er der, leverer vi desuden også gerne vores fræseprogrammer “ud af huset”.

Dette muliggør et bredt udbud af løsninger, hvor vores CNC-fræsere kan udarbejde alt fra møbler i træ og emner i glasfiber til plastmodeller via plaststøbning og plastbearbejdning. Det giver uendelige muligheder, når det kommer til design og funktionalitet for dig som kunde.

 Vi kan både arbejde direkte efter jeres CAD/CAM-tegninger, men samarbejder også gerne med jer for at opnå det mest optimale design og funktioner, hvilket giver jer det bedst mulige resultat. Hvad end i vælger, så er vi med til at give jer den mest effektive udvikling af produktet.

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål, og vi yder gerne rådgivning i forhold til selve produktudviklingen. Vi har efterhånden hjulpet en række af forskellige virksomheder med prototype- og modelfremstilling, og vi kan med sikkerhed også hjælpe dig.

Tag derfor fat i os for en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vestjysk Modelsnedkeri ApS

Isefjordsvej 5
6715 Esbjerg N
Danmark
Vestjysk Modelsnedkeri ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063