23948sdkhjf

Hvad er forskellen på softgun og hardball hobby våben?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Skydning og våben er en yderst værdsat og dyrket hobby i hele landet, og det har det været i et utal af årtier.

Det er noget, familier, venner og klubber går op i sammen, og som samler forskelligheder fra alle afkroge - men hvordan kommer man i gang med denne hobby, og hvad for noget udstyr kan man få tilegnet sig? 

Denne artikel vil forsøge at afdække nogle af de tvivlsspørgsmål, der kan opstå, når man som nybegynder undersøger denne hobby. 

De forskellige våben
De skytter, der går op i denne hobby, har alle startet et sted. De har også alle sammen prøvet, at affyre det første skud, at købe eller få sit første våben, samt at starte sin første samling. Alle starter det samme sted, og hvis denne hobby har vakt en interesse hos dig, bør du kaste dig ud i det og se, hvad de bringer dig. 

Diverse våben omfatter både luftvåben, paintballvåben, softguns og hardball våben - men hvad er forskellen på dem? Og hvilken er bedst, hvis man er helt ny i denne hobby?

Softguns og hardball våben
Der findes ikke som sådan en forskel på softguns og hardball våben, det er blot et kært barn med mange navne. Der er tale om våben, som bruges i forbindelse med hobbyen/sportsgrenen hvor to hold spilles ud mod hinanden, og man skyder sine modstandere for at vinde. 

Luftvåben
De forskellige luftvåben, man kan få, affyrer skud ved hjælp af trykluft. Det er et af de våben, der skyder allerhårdest, og det bruges som regel til jagt af mindre dyr samt ved skydekonkurrencer. 

Paintballvåben
Paintball er et actionpræget spil mellem to hold, hvor man, ligesom ved hardball spil, skyder mod hinanden. Våbnene affyrer farvepatroner, hvilket gør at spillebanen ser yderst festlig ud til slut.

Beklædning og tilbehør
Når man bevæger sig ud for at skyde med softgun og hardball våben, er det som regel udendørs, hvilket kræver den helt rette påklædning, så man ikke bliver set af det andet hold. Her kan man få forskellige slags camouflage bukser, bandana samt elefanthuer, ligesom at der også findes regntøj til de dage, hvor vejret ikke skal sætte en stopper for en hyggelig eftermiddag.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062