23948sdkhjf

Sådan gør du haven klar til fest

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Langt de fleste danskere kan nikke genkendende til, at have fester er nogle af de bedste fester, der findes.

Havefester er altid både sjove og fyldt med godt humør og som oftest godt vejr, selvom man ikke kan vide sig helt sikker på den del, når man bor her i landet. Dog er der mange ting man kan planlægge således, at man ender med den bedste havefest som muligt. 

Gør haven pæn og festklar 
Når man skal feste i haven, er det altid en god idé at tjekke om haven er klar til det, som festen skal indebære. Det kan eksempelvis være en god idé at få lavet fliserens på havens terrasse, hvis festen skal foregå på terrassen. Det kan også være, at man gerne vil kunne sidde eller lege i græsset, hvilket gør det smart at have slået græsset. Og her skal man huske, at man ikke skal slå græsset på dagen eller dagen før. Det vil nemlig betyde, at det nyslåede græs vil ligge løst i haven, og det er bedst at undgå, således at der ikke slæbes græs med rundt alle steder. Samtidig skåner man også på bedst mulig vis de mange allergikere, hvis man vælger at slå græsset et par dage i forvejen. 

Gør plads til alle og udnyt haven 
Når man holder en fest, er det vigtigt, at man sørger for, at der er plads til alle. Med det menes der, at der skal være siddepladser til alle, så der ikke er nogle, der ender med at skulle stå op. Men ved at benytte sig af haven som feststed, har man en stor fordel. I haven er der nemlig mulighed for indrette små hjørner med bænke og et par enkelte stole. Det er også muligt at lægge tæpper og puder på græsset, så nogle kan slå sig ned der. Dermed er det nemmere at kunne indrette festen med plads til alle, hvis man bare lige udnytter de muligheder, som en have giver. Særligt hvis der er børn med, kan haven være helt perfekt til aktiviteter og lege, hvor man ikke skal være bange for at svine eller larme. Og der er ingen tvivl om, at der er også er mange sjove lege, hvor de voksne kan have det rigtig sjovt. Der er således nærmest ingen grænser for, hvad man kan planlægge, når det kommer til havens fester. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078