23948sdkhjf

”IPW forhindrer, at vores dårlige vaner går i arv!”

| Medlemsnyhed | Indrykket af IPW Systems A/S

Australian Bodycare oplever kraftig vækst, og quality manager, Thomas Magnussen, var udfordret. Nu er virksomheden i gang med at digitalisere deres kvalitetsledelse.

Australian Bodycare, som er førende inden for problemløsende hudplejeprodukter,  er en salgsorienteret organisation med fokus på massiv markedsføring. Virksomheden står med en ret kraftig vækst, og på de indre linjer er der travlt.  Det kræver styr på processer, og at kvalitetsstyringen bliver en endnu mere synlig del af hverdagen.

"Når kvalitetssikring baseres på ringbind i et hjørne af reolen, ender man pludselig med 20 produktionsmedarbejdere, der gør arbejdet på 20 forskellige måder. Den kraftige vækst, vi oplever, kræver, at vi digitaliserer vores processer", fortæller Thomas Magnussen, quality manager.

Australian Bodycare har ca. 45 medarbejdere fordelt på administration og produktion i Vissenbjerg, og har forhandlere i 15 lande på verdensplan. Nu har virksomheden implementeret IPW Systems, som nyt kvalitetsledelsessystem i produktionen.

"Der er kommet tablets ud til hver eneste produktionslinje med instruktioner til hver maskine, og det er gået rigtig godt. Medarbejderne har taget godt imod, og ser det som en hjælp i hverdagen. Nye ansatte kommer hurtigt ind i arbejdsgangene. De kommer med inputs og tilbagemeldinger, mens langt færre har brug for hjælp eller små tvivlsspørgsmål," siger Thomas Magnussen,  som det kommende år vil arbejde på også at få fysiske produktionspapirer over på tablet.

Få historien om Australian Bodycare og arbejdet med at digitalisere deres kvalitetsprocesser

 

 

 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
IPW Systems A/S

Olaf Ryes Gade 7R, 1.
6000 Kolding
Danmark
IPW Systems A/S

Send til en kollega

0.063