23948sdkhjf

Få finansieret en SMV-screening af Industriens Fond

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Produktions Univers

En systematisk screening af virksomhedens arbejdsgange giver overblik over virksomheden uhensigtsmæssige processer, og hvordan de kan optimeres igennem digitalisering og automatisering.

Industriens Fond finansierer en lang række SMV-Screeninger der skal hjælpe mindre produktionsvirksomheder i gang med digitalisere og automatisere deres forretning. Screeningsforløbet er udviklet af Dansk Produktions Univers F.M.B.A. og er designet til at identificere hverdagens  barrierer som afholder produktionsvirksomheder fra at operere mere effektivit. 

Screeningerne bliver udført af Dansk Produktions Univers' seniorrådgivere, der har mange års erfaring inden for digitalisering og automatisering af produktionsvirksomheder. 

Den nuværende verdenssituation har givet et øget behov for digitalisering af forretningsgange for at overkomme de udfordringer covid-19 har medført og for at bevare en sund konkurrenceevne.

For at flere virksomheder med på digitaliserings- og automatiseringsbølgen finansierer Industriens Fond 20 timers rådgivning til mere konkret arbejde med nogle af de optimeringsmuligheder der bliver fundet igennem SMV-screeningerne. 

Du kan læse mere om SMV-Screeninger og Industriens Fond og Dansk Produktions Univers samarbejde der skal styrke de mindre produktionsvirksomheder i Danmark på DKPUs hjemmeside

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Produktions Univers

Spettrupvej 7B
8722 Hedensted
Danmark
Dansk Produktions Univers

Send til en kollega

0.078