23948sdkhjf

Optimer produktionen og kom stærkere ud af krisen

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Installer et Andon system, der kan optimere den tid, energi og den mængde råvarer, der skal bruges for at opretholde produktionen.

Med et Andon system fra Werma er det nu muligt at installere et avanceret stand-alone system, der kan måle og samle data på alle ressourcer, der anvendes i produktionen.

Der er skyggetal i enhver produktion, der dækker over diverse hjælpemidler, så hvorfor ikke få dem langt ind i ressourceoversigten sammen med de egentlige råvarer, så du ved helt præcis, hvad der medgår til din produktion?

Maskinerne skal helst køre 24/7/365, det gør de dog sjældent, men kender du årsagen til dette? Står maskinen stille, fordi den venter på råvarer/emner, eller skyldes det, at intern logistik ikke har fjernet sidste produktionsbadge?  Står produktionscellen ledig, fordi den mangler rengøring imellem 2 badges? Eller er det fordi en operatør er syg eller til pause? Eller er der tale om en mekanisk eller automatikfejl på maskinen?..... mulighederne for produktionsstop er mange, og jo større produktionsapparatet er,  jo sværere bliver det at overskue og effektivisere produktionen.

WERMA tilbyder et avanceret Andon system med gratis software og opdatering. Systemet installeres hurtigt og let  på en PC eller en VM i dit hostingcenter/server og kobles på systemet via dit lokale LAN. ROBOTECH A/S tilbyder rådgivning i alle faser lige fra præ-analyse, over test til fuld installation af systemet.

I al sin simpelhed består systemet af et lille lystårn med op til 4 forskellige farvede lamper, der enten kan blinke eller lyse konstant, således at der kan sendes et utal af beskeder til systemet, både digitalt men også ved hjælp af lys og lyd, så de lokale operatører kan holdes orienteret om den aktuelle situation. Operatøren kan endvidere benytte trykknapper til at bestille intern logistik, mekanisk service eller andet,  som der behøves til at videreføre produktionen.

Lystårnet kommunikerer med en masterenhed, der er koblet til din PC/server via et wifi netværk, der kører i et normalt ubenyttet frekvensområde (US militær frekvens)

Systemet er modulopbygget og kan løbende udvides fra 1 bruger til 50 brugere pr. masterenhed.

Kendte virksomheder som Airbus og danske DISA har indført systemet og høster nu store fordele, idet de kan spotte flaskehalsene i produktionen og afdække mørketallene i ressourceforbruget.

ROBOTECH A/S tilbyder gratis rådgivning om køb, samt skrivebordsdemonstration af systemet på medbragt PC, vi stiller også op til test, herunder opsætning og grundinstallation. IT installationen forbliver hos jer uden beregning, hvis I vælger at investere i systemet.

Vil du vide mere om systemet,  kan du finde det her.  Hvis du ønsker en dybere gennemgang eller test af systemet i din virksomhed, så kontakt vor produktchef Brian Ziegler på 60208040, eller bz@robotech.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094