23948sdkhjf

Dragsbæk samler dokumentation omkring kvalitet i IPW

| Medlemsnyhed | Indrykket af IPW Systems A/S

Hos fødevareproducenten Dragsbæk A/S starter godt håndværk med god kvalitet. Virksomheden er ejet af Orkla Group, og får flere og flere produktionssteder, så også på kvalitetsledelsen fik Dragsbæk behov for at samle al kvalitetsledelse i ét system.

"Dragsbæk er en lidt atypisk organisation. Vi har flere og flere produktionssteder i Danmark, og selvom vi hidtil har håndteret vores kvalitetsledelse i en række velkørende subsystemer, var det på sigt det eneste rigtige at samle og ensrette al dokumentation i ét fælles system," fortæller Kurt Nikolajsen, Group Quality & Food Safety adviser.

Dragsbæk er producent af et bredt sortiment af fødevarer og eksporterer til mere end 30 lande på verdensplan. Hovedsædet er placeret i Thisted, og virksomheden har ca. 400 medarbejdere fordelt på store og små enheder i Danmark, Litauen og Island. Virksomheden har også selv en række datterselskaber, herunder Naturli’ Foods.

"Fremadrettet vil dokumentation omkring kvalitet ligge i IPW. Indkøb er også begyndt at bruge det til opbevaring af information fra leverandører, og vi bygger hele tiden videre på systemet. Hen ad vejen har det vist sig, at der er rigtig mange ting, vi kan lægge ind. Ting, vi før havde liggende eksternt i andre systemer og databaser. Og så kan brugere tilgå IPW og svare på spørgsmål, uanset om de sidder i Thisted, Island eller Tyrkiet", siger Kurt Nikolajsen.

Læs historien: ”Jeg tror ikke, jeg kan finde én medarbejder, der siger, IPW er dårligt.”

Medlemsnyhed

Indrykket af
IPW Systems A/S

Olaf Ryes Gade 7R, 1.
6000 Kolding
Danmark
IPW Systems A/S

Send til en kollega

0.063