23948sdkhjf

DASYlab 2020, et let ikonbaseret DAQ data system

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

DASYlab 2020 fra MCC byder på en let og intuitiv tilgang til behandling af dine DAQ data i realtid.

Vi kender det alle; vi modtager masser af data fra vore sensorer, hvorefter vi knokler med at skabe de rette programmer til behandling af data , samt GUI der kan visualisere resultaterne på skærmen, eller skabe algoritmer der kan behandle indsamlede data, der resulterer i nye input, som skal sendes videre til regulering af processen.

DASYLab tilbyder analyse og kontrol i realtid og muligheden for at oprette brugerdefinerede GUI'er. I modsætning til andre grafiske programmeringsmiljøer, der kræver ugers træning at mestre, har DASYLab en meget kort indlæringskurve. Mange applikationer kan konfigureres på få minutter i stedet for dage eller uger.

Et bredt spektrum af analyse-, kontrol- og visualiseringsmoduler er tilgængelige til oprettelse af applikationer. Ved at kombinere forskellige funktionsmoduler kan brugere omdanne en computer til et oscilloskop, multimeter eller datalogger og analysere forskellige signaltyper.

DASYLab kan bruges med DAQ-enheder til måling af databehandling og dataoverførsel fra MCC såvel som hardware fra andre leverandører. Download en gratis evalueringsversion af DASYLab her. 

Hvis du vil vide mere om mulighederne med DASYlab 2020, så er der en lang række demonstrationer og undervisningsvideoer på Youtube som er gratis at benytte. Systemet er intuitivt og let at bruge , så du bliver hurtig familiær med softwaren også uden den store programmøreksamen. DASYlab 2020 findes i forskellige varianter, der hver især dækker en række behov; se nedenfor.

  • DASYLab Lite har alle drivers, men uden data analyse,  et begrænset antal moduler, samt 1 stk. skærm layout 
  • DASYLab Basic har alle drivers,  alle standard moduler  (uden Signal Analyse og  Actions), samt 1 stk. skærm layout.
  • DASYLab Full, har alle drivers, alle standard moduler, 200 skærm layout og Control Sequencer
  • DASYLab Pro, har alle drivers, samt DASYLab Full version, plus alle add-on moduler (ikke tredie-parts moduler)
  • DASYlab runtime , tillader brug af  en eksisterende  worksheet applikation på en ekstra HW kompatibel PC

Hvis du vil vide mere om mulighederne med DASYlab, eller nogle af de mange DAQ muligheder fra MCC, så klik her, eller kontakt gerne vor produktchef, Brian Ziegler på mobil 60208040, eller på mail: bz@robotech.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094