23948sdkhjf

Skal vi udvikle modeller eller prototyper for dig?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vestjysk Modelsnedkeri ApS

Bearbejdning på 5-akset CNC fræser af hele stykker træ.

Bearbejdning på 5-akset CNC fræser af hele stykker træ. Fræsning af diverse former af skamler. Efterfølgende bliver de pudset og nogle malet.

Vi kan både arbejde direkte efter jeres CAD/CAM-tegninger, men samarbejder også gerne med jer for at opnå det mest optimale design og funktioner, hvilket giver jer det bedst mulige resultat. Hvad end i vælger, så er vi med til at give jer den mest effektive udvikling af produktet.

Vi kan være med til at udvikle modeller og prototyper inden for enhver industri. Prototype- og modeludvikling er en af de vigtigste og kritiske dele af produktionen, og det er vigtigt er den altid er så stabil og gennemført som muligt. Det giver bedst mulighed for at se, føle og mærke produktet inden det sendes i endelig produktion. Vi kan udarbejde modeller i mange materialer, hvilket gør os til en partner som kan levere på alle punkter. Vores eksisterende kunder kan findes inden for møbelfabrikation, støberier, designere, plastindustri, værktøjsfabrikation og meget mere.

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål, og vi yder gerne rådgivning i forhold til selve produktudviklingen. Vi har efterhånden hjulpet en række af forskellige virksomheder med prototype- og modelfremstilling, og vi kan med sikkerhed også hjælpe dig.

Tag derfor fat i os for en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vestjysk Modelsnedkeri ApS

Isefjordsvej 5
6715 Esbjerg N
Danmark
Vestjysk Modelsnedkeri ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063