23948sdkhjf

Andon systemer øger produktiviteten på en effektiv måde.

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

For at din virksomhed kan have en effektiv og lønsom produktion kræves der kendskab til flaskehalsene i virksomheden. Denne viden kan effektivt opnås ved brug af et velfungerende Andon system, som det Werma leverer til førende virksomheder i verden.

Mange virksomheder uddanner nøglemedarbejdere  med henblik på forbedring af processerne til gavn for øget kvalitet og færre tab ifm med fejl i produkterne. De samme firmaer vil som oftest også forsøge at optimere produktionen og dermed opnå en hurtigere og mere sikker produktion for de samme midler.

Et vigtigt punkt, når der stræbes efter en øget produktivitet, er at have et velfungerende og intuitivt Andon system som eksempelvis WERMA Andon systemet, hvor virksomheden via den gratis software kan indhente detaljerede data om flaskehalse i produktionsapparatet, lige fra enkelte maskiner i maskinparken til de enkelte medarbejdere.

Disse data kan indgå i kvalitative analyser, der let sættes op i WERMA's  software, hvor resultaterne vil  belyse alle flaskehalsene i virksomhedens produktion, lige fra råvarelager, over maskin- og manuel fabrikation til mellemvarelagre og færdigvarelagre. 

Flaskehalse kan opstå på mange måder:

Intern transport af råvarer og færdigvarer i produktionscellerne kan hurtigt skabe uplanlagte stop. Desuden kan de varme lagre i produktionsområdet være forkert dimensioneret i forhold til det reelle behov, hvor varerne måske med fordel kunne være i længere tid på det centrale fjernlager.

Andre forsinkende og ikke planlagte årsager som sygdom, fravær, tomgangs-pauser (venter på råvarer), maskinnedbrud med mere kan registreres i Wermas software system, og efter indhentning af tilstrækkeligt data materiale vil der hurtigt skabes et klart billede over årsagerne til produktionshastigheden.

WERMA Andon systemet leveres både til installation på PC, samt virtuel server og virksomhedsnetværk, installationer på op til 50 brugere kan installeres på en enkelt dag, når selve IT programmet er downloadet på virksomhedens PC/server.

ROBOTECH A/S yder indledende gratis konsulentservice og er ved ordre også behjælpelig med installation og opsætning af systemet. Vil du vide mere om systemet, er du velkommen til at se mere her, eller kontakte Produktchef Brian Ziegler på bz@robotech.dk eller telefon 60208040.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Send til en kollega

0.063