23948sdkhjf

Større kunde og medarbejder tryghed

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Alle er nød til at kontrollere antallet af kunder i butikken, dette gøres lettere med et trafiklys ved indgangsdøren. Erhvervs virksomheder kan ligeledes have udfordringer der kan løses med trafiklys.

Et trafiklys ved døren der enten betjenes manuelt eller automatisk, kan hjælpe butikken med at holde antallet af kunder i butikken på et forsvaligt niveau.

Rødt lys: vent udenfor, butikken er fuld.

Gult lys: Gør plads til kunder på vej ud af butikken.

Grønt lys: butikken er sikker, kom roligt ind og gør din handel.

Et enkelt manuelt system, med alt hvad du behøver, som kan monteres af alle uden specialist hjælp koster kr. 3.995,00 + moms og fragt.

Undersøgelser har vist at kunder indimellem undgår at gå ind i en butik fordi de føler der er for mange kunder derinde, de vælger istedet at handle et andet sted.

Med trafiklyset kan butikken hurtigt og på en tydelig måde visualisere overfor kunden om butikken er fyldt, eller om der er sikker og tryg plads. Samtidtig signaleres det at der er kunder på vej ud af butikken, således at kunder der har handlet ikke skal igennem en flok mennesker i indgangen.

Såfremt regeringens tiltag strammes yderligere, vil systemet være en hjælp til at skabe trghed om din butik.

Når tingene er overstået, vil systemet indikere at det er en ansvarlig butik der tænker på sine kunder og medarbejdere, desuden vil systemet stå klar, såfremt der opstår en ny epedimibølge til efteråret.

Vil du vide mere så kontakt Brian Ziegler på tlf 60208040, eller bz@robotech.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Send til en kollega

0.078