23948sdkhjf

GTS skal understøtte den grønne omstilling

| Medlemsnyhed | Indrykket af GTS-Godkendt Teknologisk Service

GTS-institutterne skal i den kommende 4-årige resultatkontraktperiode fokusere på at udvikle teknologiske serviceydelser, der understøtter, at virksomheder udvikler nye grønne løsninger.

I Danmark er der sat ambitiøse mål om at reducere Danmarks CO2-aftryk. Det er de danske virksomheder,, der er nøglen til at nå disse mål,

Derfor skal GTS-institutterne i de kommende år have et særligt fokus på at udvikle serviceydelser, der kan bidrage til en grøn omstilling af danske virksomheder.

”Vores GTS’er skaber et unikt bånd mellem vores dygtige forskere og virksomheder. Det giver nye muligheder for dansk erhvervsliv for at komme helt i front som det gode, internationale eksempel på, hvordan virksomhederne kan bidrage til grøn omstilling”, siger uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen.

310 mio. kr. om året

Forventningen er at Uddannelses- og Forskningsministeriet uddeler 310 millioner kroner om året i en 4-årig periode. Denne investering i GTS-institutterne skal styrke innovation og grøn omstilling af danske virksomheder.

Om det siger Ragnar Heldt Nielsen, direktør i GTS-foreningen:

“I GTS glæder vi os over det nye fire-årige perspektiv for aktiviteterne. Det giver mulighed for, at institutterne kan tage et større strategisk ansvar på de områder, de går ind i. Institutterne kan hermed komme til at spille en nøglerolle i digitalisering og grøn omstilling af danske virksomheder”.  

Læs mere her

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Danmark
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Send til en kollega

0.078