23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eliminer papirarbejdet og minimer fejl i din forretning

Field service apps forbedres ekspotentielt. De er blevet ekstremt vigtige for mange industrier, hvilket inkluderer udlejnings- og leasing virksomheder.

Af: Peter Langford, Inside Sales Executive, Columbus.

Virksomheder, som udlejer maskiner og udstyr har normalt mængdevis af papirarbejde, men en mobil field service app giver effektivisering og fejlfrit arbejde.

Hvordan beslutter du, om en god mobil field service app kan håndtere alle dine behov? Her er nogle ting at holde øje med:

Mobil field service
Det er vigtigt at vælge en app, som konfigurer dine workflows så de inkluderer service processer.

Eksempelvis ved at modtage, håndtere og levere service relaterede dokumenter og kommunikation fra dit ERP system, så du kan skabe et fejlfrit 360 graders digitalt loop. Dette eliminerer papirspild og isolation i digital information.

Det bedste er at søge efter en field service løsning, som er fuldt integreret med ERP systemet. Dette kan betyde en helt papirløs service- og mobilitetsløsning, så den mobile platform hænger sammen med dit ERP system.

Medarbejdere i marken kan definere deres processer og kommunikation pr. opgave og kan bruge deres mobile udstyr til:

  • Registrering af tid og materialer.
  • Elektronisk underskrift
  • Mobil scanning til automatisk registrering af oplysninger
  • Kunde kommunikation og fakturaer
  • Kunde- og opgave specifikke noter, tilføjet af brugere

Med den rette app kan teknikere åbne dokumenter linket til service opgaver- og udstyr fra deres mobile udstyr, og gemme billeder og andre dokumenter som øjeblikkeligt overføres til back-office systemet.

Action management
Derudover skal den ideelle app kunne levere handlingsbetingede processer, som automatisk sender og modtager dokumentation.

App’en skaber dokumenter, som automatisk sendes via e-mail til kunder, partnere eller leverandører. Dette kan fx være godkendelser, statusbeskeder, fakturaer og notifikationer om komplikationer, forsinkelser eller forespørgsler. I praksis vil dette betyde, at når en tekniker trykker på en knap som afslutter jobbet, så sendes alle jobdetaljer og fakturaer direkte til alle back-office ansatte og kan endda sendes via mail til kunden.

Det er dog ikke nok blot at gå digitalt. Du kan være papirløs, men stadig have for mange som tilføjer information og trykker på knapper. En mobil field service app med handlingsbetingede processer reducerer manuel input og deler information mellem teams, afdelinger og kunder.

Er du yderligere interesseret i muligheder og løsninger, så download vores factsheet og læs mere om vores mobile field services og fordelene.

Columbus A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13228345
P nummer: 1018457497

Send til en kollega

0.047